Eren sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro İçin 4 Aydır Parça Bekliyorum

31 Aralık 2024 15:09

23 Ağustos 2024 tarihinde Chery Tiggo 8 Pro Avantgarde marka aracımla kazaya karıştım. Araç yürür durumda olmadığı için çekici ile Toyota Plaza Kocaeli Kaya servisine çekildi. 28 Ağustos 2024 tarihinde dosya açılıp eksper atandı. KTT sonucunda karşı taraf %100 kusurlu bulundu. 3 Eylül 2024 tarihinde eksper aracı görerek onarım onayı verdi ve araç için gerekli parçaların siparişi Chery Plaza Kocaeli Kaya tarafından verildi. Bekleme süreci böylece başlamış oldu. Bayi gerekli parçaların siparişlerini geçip süreci hızlandırmaya çalışmasına rağmen gerekli parçalar bir türlü temin edilemedi. Sürekli parçalar eksik kaldı. En son verilen bilgi aralık ayı sonunda eksik parçaların da geleceği yönündeydi. Fakat aralık ayı da bitmesine rağmen hala eksik parçalar var. Parça tedarik süresinin 4 ayı bulması ve hala net tarih verilememesi ciddi anlamda rahatsızlık veren ve markaya olan güveni azaltan bir durum. Bu yaşanılan süreçten sonra tekrar Chery marka araç alır mıyım cevap veremiyorum. Ayrıca 30 Haziran 2024 tarihinde yedek parça deposunu gezdirip bütün parçalar elimizde mevcut denilerek verilen bilginin de doğruluğu tartışılır.
Parça temin edip aracımı tamir edemiyorsanız, aracımı güncel değeri üzerinden geri alın.

profile profile profile
31 Aralık 2024 15:32 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba, Eren Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Aralık 2024 15:36

Merhaba, Eren Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Şubat 2025 19:07

16 Ocak 2025 saat 17:00'da arayarak parçaların bir sonraki hafta tedarik edileceği bilgisini verdiniz. Bu bilgiyi vermenizin üzerinden 3 hafta geçti. Hala gelen bir parça yok. Gönderemeyeceğiniz bir parça için tarih vererek teslim edileceği bilgisini veriyorsunuz. Süreçlerinizi böyle mi yönetiyorsunuz? Şu yaşadığım olaylardan sonra etrafımda Chery almayı düşünürken almayıp başka markalara yönelenler gayet doğru karar verdiklerini söylüyorlar. Chery almayı düşünenler de vazgeçti zaten. Ben de aracımı sattıktan sonra tekrar bu markaya yöneleceğimi düşünmüyorum. Şöyle satış rekoru kırdık, bunu başardık, şunda çok iyiyiz gibi reklam çalışmaları, paylaşımlar yapana kadar malınızı sattığınız kişilerin sorunlarıyla ilgilenseniz çok daha iyi olur. Parça siparişi verileli 5 ayı geçmiş ama hala ne zaman geleceği belli değil, doğru bilgi verilemiyor bile.

05 Şubat 2025 19:34

Super
Super

Reis var mi bir gelişme bende alacaktım ama özellik servisin bazı kronik sorunları reddeden ve parça bekleyen şikayetleri görünce vazgeçtim.

Damla
Damla

Aynı şekilde 3 aydır aracım serviste yatıyor, Umarım ikame aracınızı temin etmişsinizdir ben zorla ikame aracımı da aldım. 45 is günü içerisinde araç bitirilmezse servis araç vermek zorunda bilginiz olsun. Ben 1 hafta daha bekleyip hukuki yollara başvuracağım.

Eren

İkame araç konusunda bayi yardımcı oldu. 41. Gün ikame aracı bayiden teslim aldım. Avukatlarımla konuştuğumda ikame araç verilip mağduriyet giderildiği için hukuki olarak dava açsak da kazanma ihtimalimizin düşük olduğu bilgisini almıştım.

Rıza sonuçtan memnun

Rıza
05 Ekim 2024 14:37
"Chery tiggo8 excellent aracım ile yaptığım trafik kazasından sonra, araç Kocaeli İzmit yetkili servisi Kaya Otomotiv tarafından onarılarak tarafıma teslim edildi. Kaza anından itibaren bize yardımcı olan, bu süreci sıkıntısız bir şekilde geçirmemiz için çalışan Kaya Otomotiv ailesine, Fırat beye, Eylem hanıma, Sinem hanıma, Tuğba hanıma, Ali Karagöz beye ve Chery Türkiye merkezine teşekkür ederim."
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
25 Ağustos 2025 17:00
"Yaşanan parça teminini kısa sürede çözüme ulaştırdıkları için teşekkür ederim."
Randevuya Uymayan Servis Ve Güvenlik Parçası Gecikmesiyle Yaşanan Mağduriyet