Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Chery Hasar Almış Araçları Veriyorlar

Chery Hasar Almış Araçları Veriyorlar
Ufuk
05 Ağustos 2023 22:23

Hasar almış araçları veriyorlar ve düpedüz planlı bir suistimale maruz kalıyorsunuz.
Çok özetle anlatacağım.
Yaklaşık 1 hafta önce sıfır Atmo Ümraniye bayisinden Chery tiggo 8 Pro aracı pazartesi akşamı saat 21de teslim aldım.
Araç inanılmaz kirliydi. Sebebini sorduğumda saatin geç olduğunu, gemiden bu şekilde indiğini tuz ve kir olduğunu söyleyip gönderdiler.
Aracı alıp İstanbul’dan Muğla ya evime geldim tüm geceyi yolda geçirip sabah ilk işim aracı yıkatmak oldu.
Aracı yıkattığımda karşılaştığım manzara tam bir fiyasko. Arka 2 kapı ve arka tampon ne olduğunu anlayamadığım hasara maruz kalmış ve bunu gidermek için inanılmaz hızlı ve amatör pasta cila vs yapılmış. Fakat kusurlar örtülmediği gibi pasta cila yapılan makine ile aracın boyası yanmış ve resmen harita gibi bir boya ile karılaştım.
Konuyu hızlıca bildirmeme rağmen sadece yasal süreçleri geciktirme maksatlı dönüş yapmıyorlar.
Aracı özellikle kirli teslim edip nitelikli bir plan ile bu kadar umursamaz davranmaları gerçekten tam bir amatörlük.
Türkiye ye yeni modellerle giren bir markanın bu denli kötü bir durumda asla yardımcı olmayacaklarını bilin öyle karar verin. Ne olursa olsun yıllardır pazarda olan bilindik markalar her zaman en garantisi. Yanlış bir marka yanlış bir bayi seçimi.
Yukarıda belirttiklerim yazışma ve belgelerle hatta tüm detayları ile mevcuttur.
Bayinin müşteri memnuniyeti zerre kadar umurunda değil.

profile profile profile
31 Ağustos 2023 19:52 (Şikayetten 25 gün sonra)

Merhabau*** u., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

25 Eylül 2023 13:53

Merhaba Ufuk Ç., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

29 Eylül 2023 15:07

Merhaba,Ufuk Ç. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Nejdet
Nejdet

Merhaba Ufuk bey bu sorununuz çözüldü mu?

Chery Atmo Oto 8 Avangart Gaz Yemiyor Motor

Enes
20 Temmuz 2024 01:00
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
15 Nisan 2024 11:17
Boya Problemi Chery Tiggo 8 Pro Excellent
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Rot Balans Tutmaması.

Özgür
02 Nisan 2024 16:05
Chery Tiggo 8 Rot Balans Tutmaması.