CFMOTO Yetkili Serviste Yaşanan Garanti Kapsamı Sorunları

Batıkan
06 Mayıs 2024 22:37

CFMOTO Ankara yetkili servisi olan Gürbüz Motor'a cumartesi günü motosikletimi göstermek için gittim. En son benden önceki sahibi orada bakım yaptırdığı için, motosiklette yağ kaçağı olduğunu fark ettik. Servis yetkilisi, 'Garanti kapsamında ücretsiz yaparız, şu an yoğunum, yarın akşam getir' dedi. Pazar akşamı götürdüm ancak dükkan kapalıydı. Telefonla aradım fakat açmadı. Mesaj attım, 'Kapalısınız' diye belirttim. 'Yarın gel, akşama' yanıtını aldım. Ertesi gün yine akşam gittim ve üç gün üst üste gitmeme rağmen sorunum çözülmedi. 'Üç gündür geliyorum, sen 'yarın gel' dediğin için üç gündür üst üste geliyorum, artık sorunumu çözersen sevinirim' dedim. 'Her akşam buraya gelemem, çalışıyorum' dememe rağmen, 'Ben sana uyamam, sen bana uyacaksın. Bu garanti kapsamındaki işlerden para kazanmıyorum, orada harcadığım sprey vs. hep cebimden gidiyor, şu an yapamam' cevabını aldım. Dördüncü kez 'yarın' denince, CFMOTO markasına karşı ciddiyetsiz bayiler ve servisler hakkındaki dedikoduların gerçek olduğunu anladım. Üç gündür akşamları oraya gidip zaman ayırıp motosikletime dokunulmamasına, 30 km gidip 30 km dönüş yapmama, emek, zaman ve güven kaybına üzülüyorum. CFMOTO gibi bir markanın, adı yetkili servis olan ancak müşteriye sıkıntı çıkaran, garanti kapsamındaki işlerde başka servislere yönlendiren yerlere emanet olduğuna üzülüyorum. Bu gibi yerlerin CFMOTO markasından soğutmasına da üzülüyorum. En son isyan ettiğimde, 'Sorununu çözeyim ama bir daha benim servisime gelme' demesi son nokta oldu. Böyle bir tutumun markanın yetkili servisi tarafından sergilenmesi normal mi, siz karar verin. Bu sözler ve bağırışlar üzerine işlem yaptırmadım, teşekkür edip çıktım. CFMOTO'nun kalitesini görmek için gittiğimiz yerde bu tarz muamele görmek kabul edilemez. İşin ilginç yanı, ücretli bir iş olsaydı, hemen yapılacağını kendisi söyledi. 'Garanti kapsamında zaten bundan para almayacağım, elimde para alacağım iş varken tabii ki onu yapacağım' dedi. Bu tarz yetkili servislerin problemlerini global firmaya da şikayet etmeliyim. CFMOTO, yetkili servis veriyorsanız lütfen denetleyin. Teşekkürler.

07 Mayıs 2024 08:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

Yusuf
Yusuf

Yazdıkların bire bir doğru aynen böyle olmuştu. Sana motoru bırak müsait olduğunuzda bakıp yapalım demiştik sen inatla hayır ben git gel yapamıyorum demiştin bizde seni kibar bir şekilde göndermiştik is yerinden. İster kabul et ister etme her yer bu işler böyle işler aracında bir sorun varsa usta nasıl diyorsa ona uyacaksın işine gelmiyorsa çıkar başka yere gidersin senin sorununu çözeceğiz diye bir hafta önce randevu verdiğimiz müşteriyi bekletemeyiz inatla aynı yerde tamir ettirmek çalışıyorsun 20 tane servis var başka yere gidersin çözersin. Gerçi sen aynı tutumu sergilersen her yere bir kere gidebilirsin. Ankara'nın en çok tercih edilen servisi olmamızın bir sebeplerinden biri bakımlarda müşterilere yardımcı olduğumuz gibi garantili işlerde de yardımcı olduğumuzdandir.

Bertan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motosikletime Yüksek Onarım Ücreti Çıkarıldı

Bertan