CFMOTO Motosikletimin Sürekli Yağ Kaçırma Sorunu Ve Parça Eksikliği

Yusuf
31 Ekim 2024 20:18

Sıfır almış olduğum CFMOTO 450sr motosikletim (2024 yılı nisan ayında) ile daha 300 km'de iken motor bloğundan yağ kaçırmasıyla ilgili daha önce de buradan şikayette bulunmuştum, bu olayın üzerinden üç aydan fazla süre geçti. Motosikletim şu an 3500 km civarında ve hala sorun hiçbir şekilde düzeltilmedi. Önce Oktay Motor Ataşehir'e defalarca götürüp söylememe rağmen önce baktık denilip geçiştirildi. Sonra da yoğunuz, sonra bakarız denilerek bakılmadı. Daha sonra da motosikletim ile sadece kaporta zararı içeren bir kazaya karıştığım için üstünde durmamıştım, en sonunda yeni açılan Oktay Motor Üsküdar'a giderek baktırdığımda fabrika çıkışı olarak bir parçanın bozuk olduğu ama stoklarda olmadığı ve ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler, ayrıca kaza sonucu serviste var denilen yedek parçaların neredeyse hiçbiri ne serviste ne de fabrikada yok dendi ve kaza üzerinden de 3 ay geçmesine rağmen herhangi bir parça gelmedi ve motorumun tamiri hala yapılmadı.
Artık CFMOTO'nun almış olduğum ürün için hiçbir hizmeti karşılamadığı ve gerekli hiçbir parçanın stokta olmadığı konusu yüzünden aşırı derecede mağdur olmuş durumdayım. Bu sorunun en hızlı şekilde çözülmesini talep ediyorum.

01 Kasım 2024 11:26 (Şikayetten 15 saat sonra)

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Garanti Kapsamındaki Motosikletimin Yağ Soğutucu Arızası Ve Uzayan Parça Tedarik Süreci

Serkan
30 Ekim 2025 15:47
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 450sr Yağ Su Karışması

Muhammed
04 Mart 2024 01:37
Artem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motosikletim İçin 3 Aydır Parça Bekliyorum Mağduriyetim Sürüyor

Artem
26 Eylül 2025 17:07
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
05 Temmuz 2024 01:04