CFMOTO 250sr Vites Göstergesi Sorunu Ve Parça Bekleme Mağduriyeti

Muhammed
23 Ağustos 2024 00:29

29.02.2024'de CFMOTO 250sr aldım. Aldığım günden beri vites göstergesi arızalı, vites hep 6'da gösteriyor. Servise gittim, ürünün daha garantisinin başlatılmadığı, aldığım yeri arayıp önce bu durumu düzeltilmesi gerektiği söylendi. İşlemleri yaptırdım.

Sonra tekrar servise gittiğimde yoğun oldukları için biraz kullanın, 500 km bakımında komple bakalım dediler. Belki parça değişmeden halledilebilir diye o tarihten beri parça bekliyorum. 6 aydır parça bekliyorum. Yazık, bu kadar da olmaz. İnsanları bu derece mağdur etmeye hakkınız yok!

Bunu ulaşım aracı olarak satın almışım. Eğer ki yürüyeninde böyle bir sorun olsa, benim gibi aylarca bekleyecektiniz. Çok teşekkür ederim. İlginiz için. (CFMOTO)

23 Ağustos 2024 13:55

Motorumun vites müşüründe arıza olduğu tespit eden parçasını sipariş eden yetkili servis 3,5 ay önce parçam teslim edildiği halde bana parçanın gelmediğini söyledi bugün öğreniyorum ki parça 3,5 ay önce gelmiş başka motora takmışız diyor servis yetkilisi çarşamba günü gel halledeceğim dedi tamire gelen başka motorun parçasını söküp 2. El parçayı benim motoruma takıp o motor üzerinden tekrar sıfır parça sipariş edecek çok güzel çalışma prensibe sahipler bence bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim aylardır bekliyorum lanet olsun durumundayım ve kabul ediyorum lanet olsun servis ağınıza

23 Ağustos 2024 08:06 (Şikayetten 7 saat sonra)
Muhammed
23 Ağustos 2024 12:59

Hemen geri dönüş yaptınız ilginiz için teşekkür ederim. Motorumun parçası 3,5 ay önce gönderilmiş yetkili servise, servis itiraf etti benim parçamı başkasına takmışlar çarşamba günü gel başka motordan ayarlayacağım dedi bana çıkma parça takcak sizden de başka motorun garantisi üzerinden sıfırını sipariş edecek anladığım kadarıyla servis ağınızı gözden geçirin bence... Hayırlı çalışmalar

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
05 Mayıs 2024 01:36
İbrahim sonuçtan çok memnun

CFMOTO 250SR (2024) Vites Boşa Geçmiyor

İbrahim
21 Ocak 2024 22:21
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
17 Eylül 2024 23:29