CFMOTO 250NK Eksantrik Sesi

08 Ocak 2024 13:49

Bir buçuk ay önce bayiden sıfır kilometre CFMOTO 250 nk aldım. Motorun vitesleri çok sert geçiyor. 2000 kilometre yaptım ve 500-1000 kilometre aralığında bakımlarını eksiksiz şekilde tamamladım. Motorun en başından beri eksantrikten ses geliyor ve servise söylediğim zaman ilgilenilmiyor, normal diyorlar. Motor artık elimde kalacak gibi hissediyorum. Oktay Motor'a gidiyorum, durumu anlatıyorum; normal diyorlar. Asil Otomotive gidiyorum, yine aynı şeyi söylüyorum; normal diyorlar. Şu an tekrar söylüyorum: Bu motorun eksantrikte bir sorunu var ve artık bana yardımcı olun. Diğer birkaç NK250'ye de baktım; onlarla hemen hemen aynı kilometreyi yapmış ve aynı şekilde kullanmışız. Hep birlikteydik ama benim motorumun eksantrikten ses geliyor, onlarda gelmiyor. Artık yeter, lütfen yardımcı olun. Paramla rezil olmak istemiyorum.

profile profile
08 Ocak 2024 17:30 (Şikayetten 3 saat sonra)

Fırat
Fırat

Kanka çözebildin mi sorunu aynı sorun bende de var bir şey sürtüyor gibi ses geliyor

Samet

Anladım ilgili bir servis bulursanız yoruma yazar mısınız geneli baştan savıyor çünkü

Samet

Merhaba aynı sorun bende de var ama aynısını söylüyorlar servisler uğultu gibi bir sesimi sizinkisi de

Akın

Hayır bende zincir sesi dişlilerin birbirine sürekli vurması gibi düşün

Akın sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Garantide Parça Değişimi İçin Haftalardır Bekletiliyorum

27 Haziran 2025 16:46

Sıfır Alınan 2024 Model CFMOTO 250NK'da Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

04 Temmuz 2025 21:24

Yeni CFMOTO 250NK’da Sürekli Arıza Işığı Ve Garip Ses, Servis Geçiştiriyor