Rıza
14 Kasım 2023 16:12

Şubat 2023 tarihinde 2022 model CF450L yeni kasa siyah ATV aldım; fakat aldığım günden beri plastik aksamının her yeri çiziklerle dolu. Resmen elim değdiği yerde bile kalıcı çizikler oluşuyor. ATV'yi doğrudan açık alanda bırakmıyorum, yıkarken sünger ile yıkıyorum; yine de plastik olan yerlerin hepsi çiziklerle dolu. İlk bakımında servis kaydı açtırdım ve U*** Motorlu Araçlar müşteri hizmetleri ile görüştüm; ancak garanti kapsamında olmadığını söylediler. Daha ilk yılı bile dolmayan bu araç şimdiden böyleyse, birkaç sene içinde kaportası elimizde kalır o zaman. Bu durumu yaşayan başka kişiler varsa kayıt ve şikayet açsınlar, üretim yapan fabrika dikkate alacaktır.

15 Kasım 2023 08:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sadık

Aynı sorun bende de var sanırım 450l lerin siyahların boya sorunu var çözüm bulabildiniz mi

Rıza

Çözüm bulamadım garanti kapsamında değilmiş saçmalık. Sizde müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ki sayı arttıkça belki bir şey yaparlar

CFMOTO Cforce 1000 Garanti Hakkında

04 Aralık 2023 19:57
Sunay sonuçtan çok memnun

Sunay
28 Şubat 2024 21:18
"Merhabalar, Mesut bey arayıp özel olarak ilgilendi. Kısa sürede parçalar elime ulaştı. Marka memnuniyetim olmasa da Mesut beyden çok memnunum. Teşekkürler."
Alper sonuçtan çok memnun

Alper