İlahi
21 Aralık 2024 13:412.900

13 Aralık Cuma günü, Ankara Ceylan Nakliyat - Ceylan Asansör ve adına bir türlü ulaşamadığım nakliye firması, açık otoparkımıza izin vermediğimiz halde araç dolu yere izinsiz girip bazı araçları da zorla çektirmiştir. Üstelik tehditvari bir şekilde "Aracınıza bir şey olursa mesuliyet kabul etmiyoruz" demişler.

Ben binanın yöneticisiyim. Öğleden sonra olan olayda, bana daire sakinleri bilgi vermiş ve kimse izin vermemiştir. Akşam iş dönüşümde, büyük asansör aracı otopark içinde, otopark girişinde ise tır, mülke izinsiz girmiş ve bana "Yöneticiden izin aldık" demişlerdir. Yönetici benim dememe rağmen, "Kime şikayet ediyorsan et" dediler.

Taşınma işini yan binaya yapıyorlar. Benim mülküme giriyorlar, emniyetten izin almıyorlar ve bunu utanmadan yapabiliyorlar! Otopark kapım bir gün önce bozulmuştu; yapanlar da muhtemelen bu firmalar: Ankara Uluova/Altındağ Nakliyat, Balgat Evden Eve Nakliyat firmalarından biri ve Ceylan Asansör!

Her iki firmadan da şikayetçiyim! Bu olayın peşini de bırakmayacağım! Bizim gibiler olmazsa Türkiye Teksas'a dönecek!

Arif
Arif
27 Şubat 2025 06:32

Kimse kimsenin binasını zorunan girmez o asansörü kuran benim binadan 4 5 kişi izin verdi öyle girdik kurduk otoparkın kapısını binadan biri acmassa izin vermezse nasıl otoparkın kapısını açıp kuracağız makineyi burda beni karalamaya çalışmışsın kaldır bu fotoğrafı yorumu kötü olmuyalim kardeşim bak kafana göre çekip atamassin sana söyleyeyim

Hanifi
Hanifi
24 Şubat 2025 22:44

Nakliyeci eşyalarınızı güzel taşısın temiz taşın her turlu hizmeti bekleyin. İs iki araba çekmeye gelince problem çıkar sen yöneticiysen mecbursun o taşınmada kolaylık sağlamaya adamları tanımam etmem ama sizin bina veya site herneyseniz sizin yaptığınız terbiyesizlik insanların isini zorlaştırmaktan başka ne ise yarar ki sizin gibi insanlar

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

Nilufer
26 Temmuz 2025 12:584.745

Nakliye hizmeti aldığım bu firmanın yetkilisi, taşınacak yeri tespit etmeye gelmedi, sadece fotoğraf göndermemin yeterli...

1 Destek

Alev
23 Mayıs 2025 20:551.589

Ezmira Nakliyat adında bir şirketle 14 bin TL'ye 3+1 asansörlü taşımacılık için anlaştık. Hanımefendiye en baştan tüm de...

Uluyol Nakliyat | İstanbul Şikayetçiyim

Ruhi
7 Haziran 2025 14:492.067

Uluyol Nakliyat Ankara firmasında şikayetçiyim. Mardin'de Ankara eşya taşıdım. Eşyalarım kırık dökük ne desen var adaml...