Rabia sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 23:28

C***** Hanım; Instagram vesilesiyle bulduğum fakat asla kimseye tavsiye etmeyeceğim bir seramik sanatçısı. İşçiliğinin son derece basit ve özensiz olmasının yanı sıra ticaret ahlakı da ne yazık ki yok. Sipariş ettiğim ürünlerden bir kısmında işçilik hatası vardı 6 ay içerisinde kendisine geri dönüş yaptığımda ısrarla görseldeki hataların normal olduğunu ve tamamen el yapımı olmasından kaynaklandığını savunuyor. Paketlemede ise havasız naylonlara sardıkları için yaklaşık 10 adet kırık gelmişti ( toplam sipariş 100 adet ). Bana telafi olarak yeniden bardak yapıp yollayacağını söylemesine rağmen aylarca göndermedi türlü yalanlarla oyaladı. Para iadesi de yapamayacağını söyledi. En sonunda gönderdi fakat gönderdiği ürünlerin de tamamı hasarlıydı üstelik hatasını telafi etmek yerine dalga geçer gibi kargo ücretini de karşı ödemeli yapmış. Tüm bu olanlardan sonra hanımefendiyle tekrar iletişime geçtiğimde hala haklı olduğunu savunuyor sürecin çok normal olduğunu sanıyor. Ben ise tamamen para odaklı olduklarını ve müşteri memnuniyetine ise sadece ödemeyi alana kadar önemsediklerini düşünüyorum. Ne bir özür var ne de en ufak bir mahcubiyet... Ben sanatla uğraşan bir insana bunu hiç yakıştıramıyorum. 👎🏻
İyi günler

13 Şubat 2024 21:12
Merve sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 09:30

Bucolic Home Decoration Müşterisiyle Tartışan Satıcı

12 Şubat 2024 09:41
Meral sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 10:26

07 Nisan 2025 16:31