Merve sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 09:30

Whitehomedekor (Instagram) adlı kullanıcıdan züccaciye ürünleri aldım. Ürünler fincan seti (lokumluk ve su bardağı dahil) ve çay seti servis tabakları ile beraber. Bu ürünleri sipariş verdim. Ürünlerin hepsinde Gold desenler vardı.

Bu detayın soyulup soyulmayacağını sordum ve beni alaya alarak hanımefendi ürünler Paşabahçe neden soyulsun ya dediler. Ürünler geldi fakat sadece biri hariç hiçbiri Paşabahçe kutusunda değil. Tüm goldlar deformeli. Üstüne üstlük kahve yanı su bardağını yanlış göndermişler. Tüm bu şikayetleri sayfaya fotoğraflı olarak sunmama rağmen goldlarda deforme yok dediler.

Bardağı bilerek yanlış gönderdik diğeri elimizde yok dediler. Bana stoğun olmadığı bilgisini vermediler. Tamamen sahte bir sayfa. Ellerinde olmayan ürünleri satışa koyarak insanları yanıltıyor. Ürünler kalitesiz. Kendilerine ürünü değişim yapmak istediğimi söyledim ısrarla elimizde yok değişim yapamayız dediler. Fakat aynı anda aynı ürünün satış ilanını tekrar sayfalarına koydular. Ellerinde olmayan ürünleri var gibi satışa sunuyorlar. Başka ürünle değişim istediğimde ise görüldü atıp geçtiler. Üstüne üstlük sizin istediğiniz bardak 50 TL bizim size gönderdiğimiz 200 TL diyerek ezdiler. Bana ürünün olmadığıma dair hiçbir bilgi verilmedi. Kafalarına göre ürün göndermişler

Kaba  bir satıcı. Hakkımı helal etmiyorum. Şikayet ettiğimde ise sizden başka şikayet yok siz sorun ettiniz sadece diyerek şikayeti bile küçümsediler.

Müşterinin isteğine göre değil kendi istediklerine göre siparişleri hazırlıyorlar. Bana elimizde yok dediler ama başkalarına bana dedikleri ürünleri göndermişler.

Bucolic Home Decoration Müşterisiyle Tartışan Satıcı

12 Şubat 2024 09:41
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 23:28
Ceylan Büyükbayrak Seramik Atölyesi Sanat Atölyesi Değerlendirmesi
Meral sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 10:26

06 Ekim 2024 10:36
Instagram Mia Hediyelik Şikayeti
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 08:30