Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Noter Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Eksik Bilgilendirme

21 Ağustos 2024 21:21

21/08/2024 tarihinde Renault Çetaş Sultangazi bayisinden ticari ikinci el araç aldım. Öğlen saat 12:15 civarında gittim ve o an ödeme yaptım. Müdürleri olmadığı için saat 14:30'a kadar notere gitmek için bekletildim. Sonra bir araç geldi ve Mahmutbey'e notere gitmek üzere yola koyulduk. Araçta başka bir müşterileri daha vardı ve yoldan dönüp Sultangazi'den bir müşterilerini daha alıp toplu bir şekilde Mahmutbey'e notere gittik. Yakındaki noter ile değil, Mahmutbey'deki noter ile çalışıyorlarmış. Daha sonra orada diğer müşterilerinin birinin ruhsatında problem çıktığı için ben de onlarla beklemek zorunda kaldım. Satış işlemi gerçekleştirdikten sonra oraya servisten başka birinin daha geleceği ve onu beklemem gerektiği söylendi. Ben de kendi imkanlarımla ruhsatımı alıp Çetaş Sultangazi'ye döndüm. Sadece araç satışı için saat 16:30'a kadar Çetaş'ın keyfini bekledim ve tüm işlerim aksadı. Toplu halde notere gitmek nedir? Bu kadar saygısızca bir firma daha görmedim. Bir daha asla kapısından geçmem ve böyle olacağını bilsem kesinlikle araç almazdım. Aracı aldıktan sonra ön camında çatlak olduğunu gördüm. Bana çatlak olduğu söylenmemişti. Benim de hatam var; araç çok kirliydi ve acele ile bakmadım.

22 Ağustos 2024 09:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

26 Ağustos 2024 12:18

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Yavuz
Yavuz
25 Ocak 2025 18:01

Bu şikayetim ile ilgili bana geri dönüş olmamıştır

26 Aralık 2023 13:53
Çetaş Otomotiv İlgisizler
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Mahmutbey 2. El Araç Alım Satım

22 Mart 2024 13:05
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 03:23

Garanti Sözü Verilmeyen Araç Alımı