Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Mahmutbey 2. El Araç Alım Satım

22 Mart 2024 13:05

Çetaş Otomotiv Mahmutbey 2. El Araç Alım Satım Bayisi'nden 09.03.2024 tarihinde Kia Ceed marka bir araç satın aldım. Araçla yola çıktığımda, aracın yolda hafifçe sallandığını fark ettim ve geri dönmeye fırsat bulamadan bir lastik gürültüyle fırladı. İhtiyat lastiğini takarak bir lastikçiye götürdüm. Lastikçide, aracın bijonlarının sadece boşluğunun alındığını ve hepsinin gevşek olduğunu öğrendim. Ayrıca, dört lastiğin de kullanılamaz durumda olduğunu, lastiklerin iç taraflarından yırtık ve tellerin çıktığını gördüm; ancak biz bunu dışarıdan fark edemedik. Bayiyi aradığımda, satış danışmanı M***** Hanım ve bayi sorumlusu S***** Bey, aracın ekspertiz raporunda lastiklerin kötü olduğunu belirterek konuyu geçiştirdiler. Bu firma için her şeyin para olduğunu ve kimsenin can güvenliğini önemsemediğini düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını ve aracımda oluşan hasarların giderilmesini talep ediyorum.

22 Mart 2024 14:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

22 Mart 2024 15:20

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Ufuk
Ufuk
28 Mart 2024 16:32

Bir hafta oldu halen bir muhatap bulamadım şikayetim pek ciddiye alınmadı sanırım.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Noter Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Eksik Bilgilendirme

21 Ağustos 2024 21:21

05 Temmuz 2024 17:15

Çetaş Mahmutbey Renault'tan Aldığım Araçta Yaşadığım Sorunlar Ve Hukuki Süreç

13 Aralık 2024 15:45
cetas-mahmutbey-renaulttan-aldigim-aracta-yasadigim-sorunlar-ve-hukuki-surec-1.pdf

Garanti Sözü Verilmeyen Araç Alımı

21 Şubat 2025 11:21