Central Rentacar Antalya

Central Rentacar Antalya
20 Mart 2024 17:11

Central Rent A Car Antalya'dan Ford Tourneo Courier marka bir araç kiraladım. Araç full kaskoluydu. Mersin'den Antalya'ya dönüş yaparken yolda ilerlerken, karayollarına ait bir kamyonun dökülen taşları sebebiyle aracın yağ karteri zarar gördü. Olay yerine trafik polisi çağırdım ve tutanak tutuldu. Tutanakta herhangi bir kusurum olmadığı belirtildi. Mersin-Antalya yolunda mağdur durumda kaldım ve ne yazık ki firma tarafından herhangi bir araç temin edilmedi. Ailemle birlikte zor durumda kaldık. Firma ile iletişime geçtiğimde 'Mersin'de hizmet vermiyoruz' yanıtını aldım. Ancak araç ve çekici temini için hizmet verdiklerini söylediler. Aracı teslim aldılar ve biz yolda kaldık. Dört günlük kira ödemesi de yapılmadı. Üstüne üstlük adıma 45.000 TL değerinde bir fatura kesilmiş ve bu tutar benden talep ediliyor. Hatta bu durum için icra takibi başlatılmış. Oysa aracı full kasko yaptırmış ve ekstra ücret ödemiştik. Yaşanan bu durum nedeniyle Central firmasına karşı yasal yollara başvurmayı düşünüyorum.

Murad sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 15:00
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Depozito Ve Fatura Kesintisi: Rent Go Araç Tesliminde Mağduriyet

İsmail
20 Ekim 2025 19:34
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 21:44
Central Rent A Car Araç Arıza Yüzünden Mağdur Edildim İlgilenme Sıfır

21 Kasım 2024 14:03
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Yere Alınan Yüksek Hasar Ücretimin İadesini İstiyorum

31 Ağustos 2025 03:29