Çiçek Sepeti - Özişler Balıkçılık - Cengiz Balıkçılık

27 Kasım 2023 19:59

Çiçek Sepeti üzerinden okuma rv55 makine satın aldım. 3. Kullanım sonrası bozuldu. Çiçek Sepeti olayı hiç muhatap olarak kabul etmedi. Ürünü yollayan Özişler balıkçılık kargo ile Cengiz balıkçılık diye bir yere göndermem gerektiğini söyledi. Cengiz balıkçılık garanti kapsamında olduğunu ancak kargoya verdiğim ürün için kargo bedelini bana ödetti. 45 gün ürün ne oldu diye muhatap arıyorum. Tek ulaşım imkanı WhatsApp mesajı. Mesaj yazıyorum, ilgilenip cevap döneceğiz dışında cevap yok. En son Instagram'dan özişler balıkçılık sayfasına mesaj attım. O Cengiz balıkçılık ile bağlantı kurmuş bana kargoya verdirdim dedi. Sonuç kargo ücreti yine bana kaçtı. Ben hayatımda bu kadar sattığı ürünün arkasında durmayan kurumları bir arada görmedim. Çiçek Sepeti üzerinden bir daha hiçbir şey almam. Özişler balıkçılık sadece parayı alıp köşeye çekildi. Cengiz balıkçılık ürünün Türkiye distribütörü benim diye hava basıyor ama anlaşmalı kargosu yok. Ben 350 TL bedelle aldığım ürün için 200 TL kargo ücreti ödedim. Kimse bu firmalar ile çalışmasın derim.

Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz Balıkçılık Yedek Parça Sorunu

10 Kasım 2023 10:07
Metin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 12:39
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

13 Aydır Onarılmayan Olta Makinesi Ve Bilgi Alamama Sorunu

30 Temmuz 2025 01:08