Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 22:32

22.08.2023'de daha güvenilir olur diyerek Casper.com.tr sitesinden bir adet Casper Nirvana M400 - M40.1135-8V00X-V00 adlı ürün siparişi verdim. Elime 27.08.2023 tarihinde ulaştım. Aldığım ürün FreeDOS olarak nitelenen bir üründü.

Çalıştığım iş yerinin bilgi işlem departmanına gidip işletim sistemi yüklemek için kargo kutusunu ilk defa açtığımızda ürünün içinden bir şey kopmuş gibi bir şeyin tıkır tıkır ses yaptığını ve kasanın arkasındaki metal bileşenin yerine tam oturmamış olduğunu fark ettik.

Bilgi işlemdeki arkadaşlar böyle bir ses olduğunu ve ürünün garanti süresinin bozulmaması için kendilerinin müdahale etmemesi gerektiklerini benim müşteri hizmetlerini arayıp durumu sormam gerektiğini belirttiler.

Onlara hak verip Casper müşteri hizmetlerini aradım. E** Hanım diye bir hanımefendi ile görüştüm. Sorunu yukarıda da belirttiğim tek tek ona anlattım. Durumu teknik servis ile görüşüp bana döneceğini bildirdi. Daha sonra beni tekrar aradığında var olan sesin duyulacağı şekilde video çekmemi ve metal bileşenle ilgili resim çekip mail atmamı istedi.

İstediğini yaptım ve mail gönderdim. Akabinde ürünü genel merkeze göndermem istendi. Ürünü tekrar kargolayıp gönderdim. Tekrar ürünü servise soktular bana herhangi sıkıntının olmadığını ve ürünün çalıştığını söylediler. Ancak ürün tekrar bana ulaştığında bahsettiğim iki problemin de devam ettiğini gördüm.

Üstelik beni günlerce bekletip bahsettiğim sorunları düzeltmeden bana tekrar göndermeleri de cabası. Oldukça ilgisiz ve saygısız yaklaşımdı. Özetle bu firmadan alışveriş yaptığım için çok pişmanım.

22 Temmuz 2025 13:29

Deniz
02 Kasım 2023 14:34
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
19 Kasım 2023 23:48
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana One A300 İçin BIOS Desteği Sağlanmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

İlyas