Ali sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Sorunlu Ürün Gönderimi

05 Mayıs 2024 02:24

Büyük bir hevesle aldığım ve 2 marka arasında kalıp Casper Excalibur markasını seçtiğimiz için şu anlık pişman oldum. Umarım beklediğim şekilde çözüm üretirler.
Yaşadığım sorun: Videoda anlattığım üzere aldığımdan beridir Oyun oynamadığım halde pil %35 aşağısında kapattığımda ertesi gün açtığımda genellikle pil bitmiş "sıfır" olarak açılıyor. Mouse'da önceden çok takılma oluyordu, müşteri temsilcisi driverlerle ilgili olduğunu söyledi fakat devamlı güncellediğim halde sorun yaşadım ve nihayet artık hiç çalışmıyor. Extra mouse taşımak zorunda kalıyorum. Oyun için değil eğitim için aldığım laptopumu 1 sene önce almıştım garantiye de vermek istemiyorum sıfırlayacaklar içini açıp kurcalanacak neden böyle bir şey ile karşılaşayım en iyisini almışım yüksek ücrete eyvallah demişim.
İsteğim şudur ki; Mart 2023'te aldığımdan beridir bu iki sorun devam ediyor ve ilerliyor. Servis laptobuma nazik davranacak mi şüphe ediyorum. Muadili veya ücret farkıyla üst modelini değiştirsinler. Ha yok illa garanti yoluyla çözüm üretelim diyorlarsa ben garanti süremin 1 yıl daha ücretsiz şekilde uzatılmasını istiyorum

casper-excalibur-sorunlu-urun-gonderimi-2.pdf

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Casper Servisinde Cihaz Karışıklığı Ve Pil Sorunu

26 Mart 2025 20:38
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 09:37

Casper Excalibur G900 Kapanma Sorunu

16 Eylül 2024 14:14
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 16:03
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Ücretsiz Bakım Vaadi Sonrasında Ücret Talebi Hakkında Şikayet

26 Haziran 2025 15:42