Casper Excalibur G900 Kapanma Sorunu

16 Eylül 2024 14:14

Casper Excalibur G900 laptopum var. Alalı 2 sene olmak üzere. Son 1 yıldır sürekli kapanma sorunu yaşıyorum. Laptop şarjda değilken açma tuşuna bastığımda açılma ekranı geliyor ama kendi kendine geri kapatıyor. Yeri geldiğinde bunu kullanım esnasında da yapıyor. 2 kere servise verdim. İlkini 12 Eylül 2023 tarihinde daha sonra ise 23 Temmuz 2024 de servise verdim. İlk servise verdiğimde o süreçteyken laptopum hiç açılmıyordu. Akımdan kaynaklı laptopun kendini kapatıp kitlediğini ve çözdüklerini söyleyip bakımının yapıldığını ilettiler. 2. Servise gönderişimde laptop şarjda değilken açılmıyordu ve de şarj dışında açtığımda aniden kendini kapatıyordu. Şarja takıp açtığımda da şarjı bittiği için kapanmış görünüyordu ama kapanmadan önce şarjımın azaldığına dair her zaman gelen uyarı gelmemiş oluyordu. Bir sorun görülmediği ve bakımları yapıldığı söylenerek servisten geri aldım. Ama haziran-temmuz aylarında da yine kendi kendine kapanmaları başladı. Şu an yine aynı sorunları yaşamaktayım. Üniversite öğrencisiyim ve okuduğum bölümdeki tüm işlerimi laptoptan yapmak zorundayım. Sürekli olarak Casper'ın sorunumu çözemeyip beni böyle mağdur etmesinden sıkıldım. Artık asla çözümlerine güvenmiyorum. Servisin sorunumu çözmek için bir çaba sarf ettiğini de düşünmüyorum. Bilgisayar sisteminden çok anlayan biri değilim. Fakat bir sorun olduğu fazlasıyla belli. Ama her seferinde de sorun yokmuş gibi konuşulup, bakım işlemlerinin yapılıp gönderilmesi benim var olan sorumu çözmüyor. Servisteki insanları da bu yüzden işe alıyorlar: var olduğu düşünülen sorunu inceleyip, sonuca bağlamak için. Eğer çözülemeyecek farklı durumlar varsa da buna göre müşteriyle konuşulup iletişime geçilmeli. Bu olanların sonucunda da müşteri olarak ciddiye alınmadığımı algılıyorum. Bir daha da hiçbir koşulda hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum.

Adem

Excalibur g770 modeline de ben sahibim ve hemen hemen benzer sorunları yaşıyoruz gerçekten servis sistemleri çok kötü şikayet doğrultusunda hiçbir şey yapmıyorlar klasik bakım yapıp sorun bulamadık diyorlar.

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Casper Servisinde Cihaz Karışıklığı Ve Pil Sorunu

Bora
26 Mart 20:38
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
09 Mayıs 2024 12:57
Casper Excalibur G900 Marka Laptopum Kendi Kendine Yandı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 İle Sürekli Teknik Aksaklıklar

Yusuf