Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Agora Carwax'ta Yaşanan Mağduriyet Ve Güven Sorunu

28 Ekim 2024 23:37

İzmir Agora Carwax oto yıkamada arabamı yıkatmaya gitmiştim, kampanya yaptıklarını söylediler. Pasta cila, koltuk yıkama, far temizleme ve çizik yerleri rötuş yapacaklarını söylediler. Ben de tamam dedim, güvendim ve arabayı bıraktım. 2.5 saatte bitiririz dediler ve ben o gün akşam işe gidecektim, 4 saat bekletildim. İşe geç kaldım. 1. Böyle bir mağduriyet yaşadım. 2. Mağduriyetim ise arabam beyaz renk, yaptıkları rötuş gri renkte, yani araba bütün çizik yerler gri renk olmuş, bariz belli oluyor. Bu sorunu çözmek için 4 kere gittim, her gittiğimde beni oyaladılar, boya alacağız, yapacağız diye ama yapmadılar. En son bana boya alıp getirin, yapalım dediler. Yaptıkları hatayı kabul etmediler ve beni sürekli oyaladılar. Verdiğim para da boşuna gitti, zamanım da boşuna gitti, pişman oldum. Sorunumu çözmediler, ben de kızdım ve yaptığınız gri renkteki rötuş boyalarını çıkartın dedim, onu da yarım yamalak yapmışlar. Yani onlara güvenip arabanızı bırakmayın, mağdur olursunuz.

29 Ekim 2024 19:07

Bu fotoğraflarda görünen siyah yerler gri renk rötuş yapılmıştı bende bu şekilde kabul etmiyorum dedim yani beni 4 kere oyaladılar yapacağız düzelteceğiz diye 4 kere gittim oraya en sonunda renk tutmuyor dediler benden gidip dışarıdan boya almamı istediler bende sizin hatanız siz yapacaksınız dedim kabul etmiyorum dedim en sonunda o zaman çıkartalım rötuş yapılan yerleri dediler bende en sonunda kızdım ve çıkartın dedim ve halada gri renkte rötuşlar var ayrıca farlarıda yapamamışlar özellikle söylemiştim daha önce başka yerde yaptırdım olmuyor demiştim özellikle bana biz yaparız dediler ve yapamadılar

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
01 Ekim 2023 01:00

26 Haziran 2025 21:50
carwax-aracim-yetersiz-temizlik-ve-israrci-satisla-teslim-edildi-3.jpg

Carwax Folkart İzmir Pişmanlıktır.

21 Eylül 2023 20:15
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
14 Temmuz 2023 17:22