16 Aralık 2023 21:06

15.12.2023 Tarihinde Tekirdağ Çorlu şubenizden aldığım dana kıyma içerisinden poşet tarzı plastik cisimler çıktı ve direk çöpe attım. Vaktim olmadığı için şubeye götürmedim. Carrefour SA güvenilir bir firma olduğundan kıymanın da iyi olacağını düşünmüştüm fakat ilk ve son alışverişim olacak kasap reyonundan...

16 Aralık 2023 21:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2023 21:17
17 Aralık 2023 10:07

Umut sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2024 02:18
"Şikayetimle ciddiyetle ve samimiyetle ilgilenildi. Karşılıklı olarak çok sağlıklı bir iletişim süreci yürütüldü. Tarafıma ürüne ilişkin ve yaşanmış olan sorunla ilgili gerekli bilgilendirme yapıldı. Mağduriyetim giderildi. Süreç içerisinde ilgi ve desteği için Tepe Nautilus Carrefour SA personeli Abdullah Bey'e ayrıca teşekkür ederim."
İsmail sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 14:47
Carrefour Kurban Satışının Şüpheli Olması
İsmail sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 19:49
"İlgili mağazanın müdür yardımcısı tarafından arandım ve kusurlu ürün hakkında inceleme yapılacağını ve bu durumdan dolayı üzgün olduklarını ilettiler. Ürünü yenisi ile değiştirdiler. Kibar ve hızlı çözüm için teşekkürler"
Dana Kıymada Plastik Parçalar: Sağlık Tehlikesi
Dana Kıymada Plastik Parçalar: Sağlık Tehlikesi