Carrefour SA Böcekli Pirinç Satmaktadır.

Carrefour SA Böcekli Pirinç Satmaktadır.
15 Ocak 2024 23:01696
Nilay'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi teşekkürler”

Carrefour SA marka pilavlık pirinci 15.01.2024 tarihinde akşam 20.00 civarı Muğla/menteşe kötekli mahallesindeki şubeden aldım. Tam 2 buçuk saat sonra paketi sarma yapmak için açmaya gittim. Saat 22.20 de paketin içinde bir şeylerin yürüdüğünü gördüm ve hemen açıp leğene döktüm. İçinden 3 tane böcek çıktı. Belki daha fazla da vardı bilmiyorum fakat ben 3 böceği gördükten sonra mide bulantısı ile attım. Son kullanma tarihi geçmemesine rağmen bir pirinç nasıl böceklenir. Hem yemek yapamayarak mağdur olduk hem maddi zarara uğradık. Fark etmeyip yeseydik ne olacaktı. Bu markanın tüm güveni gözümde bitmiştir. Carrefour SA böcekli pirinç satmaktadır.

15 Ocak 2024 23:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

16 Ocak 2024 09:29

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

Nilay

18 Ocak 2024 13:33

Sorunum giderildi teşekkürler

Carrefour SA'dan Aldığım Pirinçler Böcekli Çıktı

26 Eylül 2024 12:34290

Carrefour SA'dan aldığım 2 paket pirinç de böcekli çıktı. İçinde kol geziyorlar. Sipariş numarası 166084952. İnsan yiyec...

2 Aralık 2024 23:061.161

Carrefour SA'nın Karasu/Sakarya İlçesinde bulunan Ankara Caddesindeki mağazasından, 24.11.2024 tarihinde Carrefour SA ma...

Tat Marka Pirinç Carrefour'da Böcekli Çıktı

9 Mayıs 2024 10:461.033

"Carrefour SA çözüm merkezi ekibinden Zeynep hanım'a çok teşekkür ederim"

Tat Marka Pirinç Carrefour'da Böcekli Çıktı

Carrefour SA Böcekli Pirinç Satıyor

21 Şubat 2024 16:29426

"Süreç İçerisinde Deniz Hanım ve diğer arkadaşlar çok yardımcı oldu sadece konuyu çözmek değil konu kaynağını araştırmaları ve bilgileri beni mutlu etti Carrefour kalitesini ve neden Carrefour sorusunun cevabını vermiş oldular süreç içerisinde yer alan Mağaza Çalışanı dahil teşekkür ederim,"

Carrefour SA Kurtlu Pirinç

30 Ekim 2023 09:17903

"Ücret iadem yapıldı, ürünleri imha ettim. Teşekkürler."

Carrefour SA Kurtlu Pirinç

Aysun
Carrefour SA Böcekli Unlar Raflardan Evlerimize Online Servis

Carrefour SABöcekli Unlar Raflardan Evlerimize Online Servis

İlknur
Philips Aqua Clean Su Filtresi Kutu İçinden Çıkmadı!

Philips AquaClean Su Filtresi Kutu İçinden Çıkmadı!

Hilal
Carrefour SA Güvencesi: Ürünün Yanında Sinekler Hediye!

Carrefour SAGüvencesi: Ürünün Yanında Sinekler Hediye!

Yusuf
Carrefour SA Gelen Dondurmaların Hepsi Ezik Erimiş