Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Car Mekan Pişmanlığı

Car Mekan Pişmanlığı
04 Kasım 2024 09:18

Car mekan firmasını Youtube.com'dan h** a*** beyi izleyerek buldum. Bende Borusan dan aynı aracı aldıktan sonra kaplama için bu firma ile anlaştım. Kaput kaplama hizmetini 3 günde yaptıktan sonra aracı teslim almaya gittim bir gariplik olduğu teslim sırasında belli edildi.

Kaputta 5 6 yerde kabarma ve kaputun üst iki ucunda malzemenin çıkıntı yaptığını gördüm. Sorduğumda geçeceğini ilettiler ertesi gün bu işi yapan birkaç kişiye gösterdiğimde uygulamaya inanamadılar. Videoyu ekliyorum. Kurum ücret iadesi yapmadan fakat ek ücret talep etmeden kaputtaki uygulamayı söktü.

Car

Merhaba Uygulama öncesi ekibimiz tarafından tüm süreç tarafınıza iletilmiştir. İşlem su ile yapıldığı için bazı yerlerde su kalıntısının kalmasının normal olduğunu ve bu kalan suyun güneşe bağlı olarak kısa sürede kuruyacağını, 15 gün sonra kontrol için uğramanız gerektiğini belirtmemize rağmen hizmet sonrası 2. Gün tarafımıza ulaştınız. Israrla sökülmesini talep ettiniz herhangi bir ücret talep etmediniz. Bizler sonucu fark etmek için erken olduğunu gereken ne ise yapabileceğimizi bildirdik. Fakat sizin istediğiniz doğrultuda yardımcı olmak durumunda kaldık. -Car Mekan ailesi olarak tüm işleri hassasiyetle uyguluyor ve her. Daim işimizin arkasında duruyoruz. Sizlere yardımcı olmak için daima burada olduğumuzu tekrar belirtmek isterim. Teşekkürler

Car

Mehmet bey merhaba araçların ikinci kez kontrol edilmesi gerekiyor ve bunun için carmekan ekibi olarak size 15 gün sonra gelmenizi bildiriyoruz efendim çalıştığımız marka ve bizzat firmamız uzun vade garanti sağlıyor. Ayrıca on beş gün geçmemesine rağmen yetkilimiz çözüm için gerekeni size teklif etmiş sizde bunu değerlendirmekten ziyade farklı firmalardaki eleştirileri dikkate alarak onlarda işlem yaptırmak için ürünün sökülmesini talep etmişsiniz dileriz gerçek pişmanlığınız bu olmaz çok teşekkür ederiz carmekan ailesi olarak aracınızla ilgili tüm sorunlarınızda yanınızda olduğumuzu bildirmek isteriz iyi akşamlar 🙏

Tekrar merhaba maalesef şunu anlamakta güçlük çekiyorum görsellerde eklediğim gibi kaplama köşelerden attı bunu ısrarla 15 gün bekletmeniz geçecek demeniz amatörce ben bu durumu paylaşmak zorundayım çünkü aracını önemseyen kişiler sizi tercih edecekse aracı iki kez kontrol etsin çünkü hayal kırıklığı olabilir. Ben aracımı teslim alırken kontrol etmedim o yüzden pişmanlık yaşadım sizlere kolay gelsin

Yigit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:30
Auto Steward Vaat Edilen Hizmetin Verilememesi

W215 Garage Ppf Uygulamasında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Deneyimi!

30 Mayıs 2025 00:27

Kaplama Hizmetinde Baloncuk Sorunu Ve Saygısız Yaklaşım