Belediyenin Katı Atık Vergisi Şoku

18 Aralık 2024 00:35

Çankaya Belediyesi'nin sorumlu olduğu bölgede esnafım, 35 metrekare küçük bir dükkanım var, kira olarak 5000 TL ödemekteyim, tek çalışıyorum. Herhangi bir personelim yok ve ancak kendime yetecek kadar zor güç bir gelir elde ediyorum.

Geçenlerde belediyenin katı atık toplama bedeli adı altında, 67.000 TL'lik bir vergi borcu çıkartması ile birlikte büyük bir şok geçirdim, inanın belki çöpe haftada bir poşet bile atmıyorumdur. Belediyeye gidip ruhsatımı değiştirmek istedim ama ruhsat bölümündeki personel neredeyse beni dövmediği kaldı. Çankaya Belediyesi'ndeki çalışanlar kesinlikle halkı umursamıyor, ne de olsa biz her türlü seçiyoruz diyerek resmen vatandaşa zulüm yapıyorlar. Benim gibi birçok insan o durumdan şikayetçi olmuş.

profile profile profile

Serdar
Serdar

Merhaba, konu içeriği aynı şekilde olmak üzere, tarafımıza da Çankaya Belediyesi tarafından haksız katı atık ücreti tahakkuk ettirilmiş. Sizin belediye ile herhangi bir görüşmeniz oldu mu? Nasıl bir yol izlediniz?

Kazım
Kazım

Demetevler'de evsel atık ödemesi mesajı bugün akşam bize de geldi, görüştünüz mü belediye ile neye göre çıkartmışlar böyle bir borç, ne söylüyorlar

Çankaya Belediyesi'nin Haksız Katı Atık Vergisi Uygulaması

01 Şubat 2025 14:24
Çankaya Belediyesi'nin Haksız Katı Atık Vergisi Uygulaması

Adaletsiz Çöp Ücreti: İşletmelere Eşitlik Nerede?

16 Aralık 2024 16:58
Sener sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Belediyesi'nden Adaletsiz Vergi Yükü

16 Aralık 2024 16:38