Sener sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Belediyesi'nden Adaletsiz Vergi Yükü

16 Aralık 2024 16:38

Çankaya Belediyesi'ne bağlı bir adreste küçük bir pilates salonumuz var. Çankaya Belediyesi'nden 67.801,21 TL katı atık vergisi olarak borç mesajı geldi. Bu tutarı da ay sonuna kadar ödememizi talep ediyorlar. Bu tarz bir vergiyi ilk defa bu sene Çankaya Belediyesi almaya başladı. Bizim küçük bir pilates salonu olarak belki de 1 senede kazandığımız bu gelen vergi borcu kadar değil, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Vergilerden, zabıtadan, maliyeden, itfaiyeden zaten yeterince belimiz bükülüyor. Bir de kazandığımız hatta bazen kazanamadığımız para tutarı kadar her yıl belediyeye katı atık bedeli diye ödeme yapacakmışız. Bir pilates salonu günde 1 poşet katı atık bile çıkaramaz ki bu parayı zaten ödediğimiz faturaların içinden alıyorsunuz.

Bu konserlerin paralarını Çankaya esnafından çıkartmaya çalışıyorsanız söyleyin de bilelim! Bir de ödeme de kolaylık da yapıyorlarmış akıllarınca kredi kartına 3 taksit. Ödemeyi düşünen varsa ödesin. Ben ödemiyorum. İlk olarak CİMER'e, televizyon kanallarına yazacağım, gerekirse bizzat gideceğim.

Sonra da avukatla görüşüp yürütmeyi durdurma aldıracağım. Bu konuyu yargı mahkemesine de taşıyacağım. Esnafın alınacak bir canı kaldı gelin alabilirseniz alın bekliyoruz, tabi onun da KDV'sini unutmayın %20!
5 yıl çabuk geçer esnaf bunu unutmaz bunu da böyle bilin...

profile profile profile

Belediyenin Katı Atık Vergisi Şoku

18 Aralık 2024 00:35

Çankaya Belediyesi'nin Haksız Vergi Yükü

26 Aralık 2024 11:43

Çankaya Belediyesi Haksız Vergi Borcu Ve Ulaşılmaz Yetkililer!

19 Mart 2025 00:08