Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

Camper Şikayet (alışveriş Kurallarının Hiçe Sayılması)

Gürhan
23 Mayıs 2024 12:45

Camper
Numara sırası 4005437991
Sipariş tarihi: 12/02/2024
Yukarıda yazılı tarih ve numara ile verdiğim siparişin faturası kesilmesine rağmen yaklaşık 2 ay ne sipariş geldi, ne de herhangi bir bilgi. Yazdıklarıma ( en az 3 kez ) yanıt verilmedi. Çok zor ulaştığım çağrı merkezinde, beni arayacaklarını söyleyerek, kapattılar. Başlarından savmak için olduğunu uzun süre yanıt gelmeyince anladım. Yine yazdım, yine yanıt yok. Zar zor ulaştığım çağrı merkezinde, benzer bir tavır oluşunca, bunu kabul etmedim. Bunu üzerine, ödemeyi iade edeceklerini söylediler.
Benim sipariş iptali ile ilgili bir isteğim olmadı. Ellerinde ürün vardı. Eğer tükendiyse (ki, internet sitesinde hala aynı ürün ve numara vardı), bu da onların kaybettirdikleri zamanla ilgilidir.
Bana iade edilen tutarda da hata var. Düşük iade yapıldı.
Tüm bunlar için ne bir özür dilendi, ne de hatalarını bağışlatacak bir söz söylenmedi.
Ben; bir kez daha, ne online, ne de mağazadan alışveriş etmem. Böyle bir terbiyesizlikle karşılaştıktan sonra, yeniden alışveriş etmek, bu terbiyesizliği onaylamak olur.
Başkalarına da hiç önermiyorum, aynı tavırla karşılaşmamaları için.
Gürhan G*******

profile profile

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Camper İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti

Nihal
08 Nisan 2025 13:37
Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
13 Ocak 2024 02:04
"Çözümün bu kadar uzaması üzücü oldu iade ücreti hesabıma geçti. Teşekkürler..."
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
31 Temmuz 2024 12:27