Çağla Cebecioğlu Kuaför Üslup

04 Haziran 2024 09:31

Öncelikle Google hesabında kapalı ve Instagram'da yorumları sınırlandırdığı için yazdığı için yorumumu buradan paylaşmak istedim.

Ben hayatımda böyle bir üslupla karşılaşmadım, Ara sıra saç kırıklarımı kestirmek için gittiğim bu kuaförde bugün yine saç kestirmek için gittim, işlem bittikten sonra ıbanla gönderim yapacağımı belirttim. Her zaman yaptığım gibi ki bu haberler çıktıktan önce de yapıyordum. Ben her gelen müşteriye bunu mu belirteceğim dedi, doğal olarak evet? İşiniz bu çünkü. Dersin yoksa yanında müşterinin nakit işleme almazsınız. Çözüm sunuyorum dilerseniz nakit getirebilirim çarşamba günü. E öyle yapamıyorum maalesef diyor. KK'de çekmiyor KDV biniyor diye amacı nakit para zaten. Neyse öyle böyle gün sonu yazarak hesaba attım. Bir de hesaba atıp yanlış yazdığım için ki söylediği ve benim attığım aynı anlamı taşıyor. Bir de azarlandım üstüne, böyle olacağını bilseydim nakit alırdım sizden diye. Bir de Çağla Hanımın askerlik arkadaşıyım sanırım, aşkım, cicimli konuşuyor. Müşteriyi zor durumda bırakmak adına elinden geleni her şeyi yapıyor anlayacağınız. Üslup zaten yerlerde, "e canım söylemek zorunda mıyım". Münakaşa etmeyip iyi akşamlar deyip çıktım. Sizin de başınıza gelince anlarsınız diyor bir de. Hanımefendi siz esnaf değilsiniz. Esnaflıkta, kuaförlükte bu şekilde olmaz. Siz müşterinizi bilgilendirirsiniz çözüme kavuşturursunuz ve biter. Siz laf yarışına girmeyi pek seviyorsunuz. Anladığım kadarıyla da zaten stabil müşterileri var.

Gnsl sonuçtan hiç memnun değil

Kulis Hair Designer Çorlu Şubesinde Kötü Hizmet, Kaba ve Kötü Davranışlar

04 Eylül 2023 13:34

Saç İşlemi Sonrası Fiyat Değişikliği Ve Kötü Deneyim

29 Nisan 2025 02:40
Fethiye sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 21:47
Ahmet Tuncay Kaya Kuaför Mahvetti Saçımı Ve Savundu
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Kuaförde Kötü Deneyim Ve Saygısız Davranışlar

31 Ekim 2024 08:29