Çağ Motors | İstanbul Yanıltıcı İlan Ve Mağduriyet Yaşatan Hizmet!

28 Kasım 2024 09:3325.996

İstanbul Automall Galericiler Sitesi 4. Cadde sonunda bulunan Çağ Motors'ta bir araç beğendik. Şehir dışından geleceğimizi söyledik. Ulaşmamıza 1 saat kala tekrar irtibata geçtik, "Buyurun gelin" dediler. Ancak gittiğimizde araç satıldı dediler ve başka bir araba teklif ettiler. İlan ise hala Sahibinden.com’da satışta. Farklı bir numaradan yazdığımızda, araç için "Duruyor, buyurun gelin" dediler. Yalan söylüyorlar. Şehir dışından gittik, yol paramız boşa gitti.

Yorumlar(9)

26 Nisan 2025 11:35

Bunlar ucuza araç koyup kapora parası ile geçinen insanlar, önce metris sonra Marmara yakındır

17 Ocak 2025 13:53

Bu şikayet numarası (2500230507 ) şikayette bulunun hiç olmasa başka insanların zararına girmesinler cezalarını çeksinler

7 Ocak 2025 17:21

Ben bu firma adına şu anda şikayetçi oluyorum arkadarşlar sizde şikayetçi olun herkes olsun bunlar hep bu şekilde yapıyormuş demek ki aydından yola çıktım geldim İstanbul'a ve aynı şeyleri banada dediler araç kaporası attık ve 2 kişi gittik ve araç satıldı dediler ve bütün masfarlar benden gitti ve hala kaporayı vermediler ayrıca başka araba satmaya çalıştılar inanın arkadaşlar ve bunları adına sizde şikayetçi olun lütfen rica ediyorum tüm mahdurlar olsun

18 Aralık 2024 10:36

Biz kapora verdikte ne oldu sonuç gene aynı diğer şikayetçiler gibi bizim araçta vardığımızda satıldı dediniz. Ama hala ilanda satılık bunu neyle izah edeceğiz.

18 Aralık 2024 10:26

Koskoca bir yalan yalan yalan 15,12,2024de biz 2, kisi olarak 1,000, tl Kapora gönderdik 17,12,2024, gittik aracınız satıldı dediler. Bizde kapora gönderdik nasıl olur dedik yanlışlık olmuş vs vs kırk Takla sonra diğer araçlarını gösterdiler satmaya çalıştılar. Tabi midemiz bulandı almadık. Kapora iade istedik muhasebe gönderir dediler uzun uzun mesaj vs vs uğraştan sonra hesaba geri geldi. Fakat biz 2 kisi gittik 12 saat git 12 saat geri gel mesaimiz gidiş dönüş ve yol masrafımız hepsi bize kaldı çok çok ayıp oldu etik tic değil bir daha mı aman.

30 Kasım 2024 14:44

Merhabalar! Mağduriyetiniz için özür dileriz, kapora, opsiyon yapılmaması sebebiyle aracın satışı gerçekleşmiştir, portföyümüz de bulunan 96 araç ve aktif günlük yoğun alış, satış işlemleri bazen yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermektedir.

Çağ Motors'ta Kapora Mağduriyeti

9 Aralık 2024 19:0215.865

İstanbul Automall Galericiler Sitesi'nde bulunan Çağ Motors'ta bir araç beğendik. Aradım, bir kadın çıktı. Adana'dan gel...

2 Destek

Araç Görüşmesi İçin Söz Verip Aracı Gösteremeyen İşletme

14 Ekim 2024 17:125.895

Cumartesi günü beğendiğimiz bir aracın ilanı için Avcılar vey cars Otoport'un (2. Kat No 44) ilandaki numarasını aradığı...

1 Destek1 Yorum