Çağ Motors | İstanbul Yanıltıcı İlan Ve Mağduriyet Yaşatan Hizmet!

28 Kasım 2024 09:33

İstanbul Automall Galericiler Sitesi 4. Cadde sonunda bulunan Çağ Motors'ta bir araç beğendik. Şehir dışından geleceğimizi söyledik. Ulaşmamıza 1 saat kala tekrar irtibata geçtik, "Buyurun gelin" dediler. Ancak gittiğimizde araç satıldı dediler ve başka bir araba teklif ettiler. İlan ise hala Sahibinden.com’da satışta. Farklı bir numaradan yazdığımızda, araç için "Duruyor, buyurun gelin" dediler. Yalan söylüyorlar. Şehir dışından gittik, yol paramız boşa gitti.

Yorumlar (9)

Ayhan
Ayhan

Bunlar ucuza araç koyup kapora parası ile geçinen insanlar, önce metris sonra Marmara yakındır

Yusuf
Yusuf

Bu şikayet numarası (2500230507 ) şikayette bulunun hiç olmasa başka insanların zararına girmesinler cezalarını çeksinler

Yakup
Yakup

Ben bu firma adına şu anda şikayetçi oluyorum arkadarşlar sizde şikayetçi olun herkes olsun bunlar hep bu şekilde yapıyormuş demek ki aydından yola çıktım geldim İstanbul'a ve aynı şeyleri banada dediler araç kaporası attık ve 2 kişi gittik ve araç satıldı dediler ve bütün masfarlar benden gitti ve hala kaporayı vermediler ayrıca başka araba satmaya çalıştılar inanın arkadaşlar ve bunları adına sizde şikayetçi olun lütfen rica ediyorum tüm mahdurlar olsun

Bende şikayetçiyim bunlar tehditlerle insanların paralarını yiyorlar telefon numaraları yazalım bir olalım şikayet edelim

Fahri

Biz kapora verdikte ne oldu sonuç gene aynı diğer şikayetçiler gibi bizim araçta vardığımızda satıldı dediniz. Ama hala ilanda satılık bunu neyle izah edeceğiz.

Çağlar

CİMER'e ilanın linki ile birlikte şikayet dilekçesi yazın gerekeni yaparlar

Fahri

Koskoca bir yalan yalan yalan 15,12,2024de biz 2, kisi olarak 1,000, tl Kapora gönderdik 17,12,2024, gittik aracınız satıldı dediler. Bizde kapora gönderdik nasıl olur dedik yanlışlık olmuş vs vs kırk Takla sonra diğer araçlarını gösterdiler satmaya çalıştılar. Tabi midemiz bulandı almadık. Kapora iade istedik muhasebe gönderir dediler uzun uzun mesaj vs vs uğraştan sonra hesaba geri geldi. Fakat biz 2 kisi gittik 12 saat git 12 saat geri gel mesaimiz gidiş dönüş ve yol masrafımız hepsi bize kaldı çok çok ayıp oldu etik tic değil bir daha mı aman.

Çağ
Çağ

Merhabalar! Mağduriyetiniz için özür dileriz, kapora, opsiyon yapılmaması sebebiyle aracın satışı gerçekleşmiştir, portföyümüz de bulunan 96 araç ve aktif günlük yoğun alış, satış işlemleri bazen yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermektedir.

Çağlar

Aracınıza güvenseniz zaten uzaktan Exper yaptırmak isteyenin isteğini yerine getirdiniz

Çağ Motors İstanbul Galeri'de Güven Sorunu Ve Eksper Engeli

09 Ocak 2025 23:30
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Çağ Motors'ta Kapora Mağduriyeti

09 Aralık 2024 19:02