Araç Görüşmesi İçin Söz Verip Aracı Gösteremeyen İşletme

14 Ekim 2024 17:12

Cumartesi günü beğendiğimiz bir aracın ilanı için Avcılar vey cars Otoport'un (2. Kat No 44) ilandaki numarasını aradığımızda Pazar günü 11:00-13:00 saatleri arasında aracı görebileceğimiz söylendi. Pazar günü gittiğimizde aracın Çatalca'da olduğu ellerinde aynı model başka araba olduğunu söylediler. İlandaki aracı ise Pazartesi gelirseniz görebilirsiniz dediler. Ayrılırken Pazartesi günü geldiğimizden iki aracı da inceleyeceğimiz ve ekspere giderek bir aksilik çıkmazsa devralacağımız konusunda sözleştik. Pazartesi günü yola çıkmadan evvel hiçbir aramamıza ve mesajımıza geri dönüş yapmadılar. İşten izin alıp bir dünya yol gittiğimizde ise sanki hiç konuşmamışız gibi ellerinde aracın olmadığını söylediler. İlandaki boya bilgileri ile oraya gittiğinizde söyledikleri boya bilgileri örtüşmeyen, ticari ahlak bilmeyen, sözlerinin itibarı olmayan bir işletme.

Veysel
Veysel

Enes bey merhaba, ben şirket sahibi yorumunuzu gördüm iletişim anlamında bir eksiklik olduysa önce bunun için özür dileriz. Konuyla alakalı eğer bir mağduriyetiniz varsa yardımcı olmak isteriz.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sabri Otomotiv Esnaflıkla Alakası Yok

30 Temmuz 2025 10:49
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Pazar Otomotiv Bana Sattıkları Aracı Tutup Başkasına Sattılar.

13 Kasım 2023 19:56