Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BYD Teslimat Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

13 Ekim 2024 00:20

Ağustos ayında İzmir’deki BYD satış mağazasına gittim. BYD Attı 3 satın aldım. Kaporasını banka yolu ile gönderdim. Banka dekontu elimde. En geç 2 hafta içerisinde arabayı teslim edeceklerini söylediler. Bunun üzerine arabamı sattım. Bankadan kredi çektim. Paranın tamamını hazırladım. Ama 2 ay oldu hala arabamı alamadım. Ödünç araba istedim. Veremeyiz dediler. Arabanın teslimatını sürekli erteliyorlar. Mağdurum. Madem ki arabayı teslim edemeyeceklerse neden satıyorlar? Neden bizimle alay ediyorlar? Bu iş bu kadar basit mi? Dünya markası olduğunu söyleyen BYD çıkıp bize cevap veremiyor. Özür dilemiyor? Bu nasıl bir iştir anlamıyorum. Bunun bir yaptırımı yok mu? Bu yaptıkları yanlarına kâr mı kalacak? BYD firmasından maddi ve manevi olarak şikayetçiyim.

18 Ekim 2024 08:52

Üçüncü ayın içerisine girdik hala byd İzmir mağazasından aldığım byd attı 3 teslim edilmedi. En geç 2 hafta içerisinde aracı teslim edeceklerini söylemişlerdi. Ama sürekli bizi oyalıyorlar. Byd genel merkezini defalarca aradık "resmi işlemler devam ediyor" söyleniyor. Bu resmi işlemler ne zaman bitecek. Byd satışa hazır olmayan araçlarını neden satışa sunuyor? Byd ne arabayı teslim ediyor, ne mağduriyetimizi gideriyor, ne de ikame araç veriyor, ne de çözüm öneriyor. Bu bağlamda byd araç düşünenler bizim aylardır yaşadığımız ve yüz üstü bırakıldığımız durumu düşünüp ona göre karar versinler. Byd firmasından ve mağduriyetimize sebep olanlardan tekraren maddi ve manevi olarak şikayetçiyim.

Melike

Merhaba yorumunuz çözüldü olarak görünüyor aracı verdiler mi acaba

Kaporanızı geri mi alıdınız

Hayır araç teslim edilmedi. Bugün Ticaret Bakanlığına da yazı yazdım. Satışı yapılamayan arabayı byd mağazasında nasıl pazarlanabiliyor? Nasıl satılabiliyor? İnsanlardan nasıl para tahsil edilebiliyor? Bu iş bu kadar kolay olmamalı.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

BYD Araç Teslimatında Sürekli Erteleme Ve Kapora Mağduriyeti

Tarık
06 Ağustos 2025 12:51
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Araç Teslimatında Büyük Hayal Kırıklığı

Ayşegül