Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Hospital Park Darıca Hastanesi Darıca Hospital Park Büyük Anadolu Hastanesi Kadın Doğum

21 Kasım 2023 22:38

Geçen ay eşimi Darıca şubesi kadın doğuma götürdüm. Bize düşük olduğunu, içeride parça kaldığını, bu parçaların illaki kürtajla alınabileceğini aksinin mümkün olmadığını söylediler. İlaç tedavisi yok mu dedim, kürtaj sonrası bir İlaç vereceğiz bu İlaç kanser hastalarına kullanılan özel bir İlaç dışarıda bulamazsınız dedi çok muhterem doktor hanım. Bizim psikolojimiz, hayallerimiz altüst oldu başka hastaneye de gittik, oradaki saygı değer gerçek doktor olan doktor hanım, onlar ne saçmalıyor hiçbir şey yok bu boş gebelik, size İlaç yazacağım onu 1 hafta kullanın sonra bir daha kontrole gelin dedi. İlacı 15 liraya aldık eczaneden, 1 hafta sonra gittik sorun kalmamış çok şükür. Büyük Anadolu Hastanesi bizden 6 bin tl kürtaj artı yat kalk parası yaklaşık 10.000 TL istemişti. Meğer 15 liraya sorunumuz çözülüyormuş. Bu hastaneden özellikle de Kocaeli Darıca şubesinden uzak olun derim... Paraya aç olanlardan doğru düzgün hizmet beklenemez.

Zehra
Zehra

Sıkıntı yaşadığınız doktorun adı neydi acaba?

Gebelik Takibinde İlgisiz Ve Güvensiz Doktor Deneyimi

11 Aralık 2024 22:02
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Anadolu Hastanesinde Öncelik Ve Kayıt Sorunları Gebelik Takibimi Olumsuz Etkiledi

21 Ekim 2025 14:40
Buse sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 12:03