BURULAŞ Bursa/Gemlik Otobüslerinde Troy Kart Kullanım Sorunu

16 Eylül 2024 10:241.431

Bursa/Gemlik şehir içi otobüslerinde Bursa Kart ve banka-kredi kartı kullanımı yapılmakta. Can alıcı nokta ise, kartlarda Visa ve Mastercard yani İsrail malı kartlar temassız okutuyor, biniyorsun. En önemli kısım ise, devletimizin altyapısını kullanan kartlar, yani Troy logolu kartlar ile bu ulaşımı yapamıyorsun. Neden devletimizin kartı ile bu ulaşımı yapamıyoruz, sormam lazım. Neden İsrail gibi bir devlete para kazandırıyor Bursa Büyükşehir Belediyesi? Ben Troy kartım ile bu ulaşımı kullanmak istiyorum.

16 Eylül 2024 11:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Yolcumuz Başvurunuz 1774110 Numarası ile kayıt altına alınmıştır. Mersis No:0191008428600010

23 Eylül 2024 10:08

Değerli Yolcumuz 1774110 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırdığı için önemsediğimizi bildirmek isteriz. Bildiriminize istinaden troy kartlar online işlemlerimizde aktif olarak kullanılmakta olup, ulaşım amaçlı sistemlerde kullanımının sağlanabilmesi için banka ile teknik görüşmelerin devam ettiğini bilgilerinize sunarız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Mersis No:0191008428600010

Bursa'da Otobüslerde QR Okuyucu Sorunu

5 Şubat 2025 09:241.058

Bursa'da, merkezde hiçbir otobüsün QR okuyucusu çalışmıyor. Bursa Kart uygulamasına para yüklüyorum; ben ve birçok tanıd...

Tümünü Gör
BURULAŞ Mobil Kart Okutamama

BURULAŞ MobilKart Okutamama

Emel
BURULAŞ 9/D Klima Çalıştırmama Şikayeti!

BURULAŞ 9/D KlimaÇalıştırmama Şikayeti!

Barış
BURULAŞ 40 H Otobüsünün Klima Sorunu

BURULAŞ 40 HOtobüsünün Klima Sorunu

Bilge
BURULAŞ Bundan Sonra Daha Düzenli Tertipli Olmasını Rica Ederiz!

BURULAŞ BundanSonra Daha Düzenli Tertipli Olmasını Rica Ederiz!

Ömer
BURULAŞ Akşam 21:00'dan Sonra Kadın Yolcuyu İndirmeme