Bursa Zafer Plaza Mağdur Olmamız Ve Güvenlik Zaafiyeti

12 Temmuz 2024 10:01

10.07.2024 tarihinde saat:22:10 da aracımız Zafer Plaza otoparkında bulunduğu için güvenliğe danıştık ve bizi AVM içine yönlendirdiler ve aracımızı alabileceğimizi söylediler. Bizde Çarşı katından aracımızın bulunduğu p1 otopark katına indiğimizde kapı kilitli olduğu için çıkış yapılamadı daha sonrasında asansörle tekrar Çarşı katına çıktığımızda oradaki ortak alan kapısının da kilitli olduğunu fark ettik (hemen arkamızdan kilitlenmiş.) Yani AVM de asansörlerin bulunduğu alanda mahsur kaldık. Kapıya vurarak hemen karşı taraftaki çocuk oyun alanında çalışan arkadaşlardan yardım istedik çalışan arkadaş bilmiyorum işareti yaparak bize hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Hemen Zafer Plaza iletişim hattını aradım yardım istemek için fakat mesai bitiş saati olduğu için yanıt alamadığım için bende 112 acil yardım hattından polise bağlanarak destek istedim. Ama bu sırada 6 yaşında oğlum ve 10 yaşındaki kızım ışıklarda kapanmaya başladığı için daha çok ağlamaya ve bağırmaya başladılar. Bunun üzerine bende kapıyı yumruklayarak vurmaya ve yardım istemeye devam ettim. Bunun üzerine çocuk oyun alanındaki diğer çalışan arkadaş sesimizi duydu ve güveliğe haber verdi. Daha sonrasında tahmini toplam 15-20 dakika bir sürenin ardından aşağıdan güvenlik görevlisi gelerek bize kapıyı açtılar ve çok şükür ki oradan ayrıldık. Çok enteresan bir durumdur ki sanki sürekli böyle bir durum yaşanıyormuşcasına bir muamele vardı ortada. Bu durumu AVM ile iletişimi geçip iletmek istediğimde ise biz personelden sorumlu değiliz diye bir yanıt aldım. Bu tarz olayların daha fazla yaşanmaması adına gereğini yapmanızı rica ederim. Çünkü çok kötü bir psikoloji ve benim çocuğum uykuda sürekli ağladı ve bağırarak uyandı bütün gece.

Seamuhammet sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 11:49

10 Aralık 2023 18:28
Vadi İstanbul Avm Otopark Sorunu, Mahsur Kaldık
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 19:17

Marmara Park AVM Asansör Ve AVM Giriş Sorunu