Alanya Alanyum Burger King Personel Şikayeti

27 Temmuz 2024 21:08

27.07.2024'te saat 20.15 ile 20.24 arasındaki Alanyum şubesi video kayıtlarınızı izlerseniz... Eyüp isimli personelinize, tek kasa açık olduğunu ve bir kasa açmalarını, müşterileri sırada bekletmemelerini söyledim. Bu personeliniz kaba bir şekilde sıraya geçip personel eksik olduğunu ve orada beklemem gerektiğini, sıram geldiğinde sipariş alınacağını söyledi. Ben de beklemek istemediğimi söyledim. Beklemek istemiyorsam başka bir yerden almamı söyleyince zaten sinirlendim, müşteri benim ve haklıyım diye çıkıştım. Dibinde duran müdürü 'sus' demesine rağmen hala bana söylenmeye devam etti. Müdürü benimle tartışmasın diye yeni kasa açtı ancak Burger King gibi büyük bir firmaya lakayıt bir kişiliği yakıştıramadım. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

28 Temmuz 2024 13:45 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 01:19
Burger King 2 Kere Aynı Ücret Tahsil Edildi

15 Haziran 2024 01:22
Güneşli Burger King'de Sipariş Sorunu

19 Mayıs 2024 21:15
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Şubesinde Personelin Saygısız Davranışı Ve Hizmet Eksikliği

21 Ağustos 2025 20:48
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Konya Novada AVM İş Yapmaktan Memnun Olmayan Kasiyer!

26 Haziran 2024 20:05
Burger King Konya Novada AVM İş Yapmaktan Memnun Olmayan Kasiyer!