Burak Beyaz Pastry Chef Sözde Şef Karşılıksız Eğitim Ücreti Aldı Ve Geri Ödemiyor

31 Ekim 2023 00:19

Sözde şef b**** b**** Fransız pasta eğitimi adı altında bir kurumun adını kullanarak eğitim açıldığını bildirdi bende ücretini ödedim. Çünkü hali hazırda çok düzgün yerlerle iş yapıyor ve bende eğitiminin denk gelmesini bekliyordum. Ara ara konuştuğum için bana aniden mesaj attı indirim var diyerek 3500₺ ödedim ağustos ayında.
Eğitime gelemeyeceğim diye ücret iadesi istedim göndereceğim diye bu zamana kadar oyaladı. Kasım ayı oldu!
Bugün öğrendim ki 150 kişinin parasını almış. Sonra da eğitim iptal oldu demiş. Adı geçen kurum sorumluluk almıyor adımızı kullandı diyor ben arayı teyit aldığımı hatırlıyorum çünkü 3500₺ olunca bir şüphe duymuştum. Bilmiyorum bir işler döndü. Telefona ulaşılmıyor artık bazen açıyor falan. Babam annem hasta diyor hatta başka mağdur olan biriyle babası konuşmuş yeminler etmiş ailecek işin içindeler.
Lütfen savcılığa gidin.
Elinizdeki dekont ve konuşmaları dosyaya koyun. Bu adamın ömrü boyunca yaptığı şey önüne çıksın ve bu sektörden ekmek yiyemesin.
Profiline koyduğun karından kızından utan. Başkalarının parasını yiyin bakalım. Elbet adalet yerini bulacak yarın savcılığa gideceğim.

Ulaşamadım paramıda geri alamadım

Tuba

Ulasanildinizmi veya paranızı geri alabildinizmi

Fatma
Fatma

Merhaba tuba hanım anladığım kadarıyla sizi de kandırmış şikayette bulundunuz mu

09 Ekim 2023 17:00

İptal Edilen Kurs Ve İade Edilmeyen Ücretler: Mağduriyetim Giderilmeli!

12 Mart 2025 15:20