Merve sonuçtan hiç memnun değil

Burak Beyaz Pastry Chef Parasını Ödediğim Eğitim Yok Ulaşılamıyor

21 Eylül 2023 08:52

Chef burak beyaz Fransız pastacılığı eğitimi için rezervasyon oluşturup önden ödeme aldı, eğitimin İstanbul Ataşehir'de cooking class academy de olacağı bilgisini iletti, sayfasında da bu akademinin paylaşımını yapmakta. Eğitim bedelini ödedim fakat eğitim yok ortada.

Akademiyi aradığım zaman sadece orayı kiraladıklarını ve öyle bir eğitim olmadığını söylüyorlar. İş birliği olduğu düşüncesindeyim. Bu konuda fazlaca şikayet varmış söylediklerine göre telefonları durmuyormuş ve sorumluluk kabul etmiyorlarmış. Yani kısacası havaya 7500 TL para ödedim.

Yorumlar (6)

Benzer Şikayeti Var

Merhaba burak maalesef eğitim var deyip milletten para topladı ve yok oldu. Ağustos ayından beri oyaladı beni para iadesi istedim eğitime gelemeyeceğim diye. Yok birkaç güne yatıracağım yok muhasebe gönderecek yok bir yerden ücretimi alamadım diye diye kasım ayına geldik. Artık telefonlarına da ulaşılmıyor. Duyduğum kadarıyla 150 kişi bu konuda mağdur edildi. Hatta babası da yeminler etmiş hastayım diye ailecek işin içindeler. Bana da sürekli hastanede olduğunu söylüyordu. Benden 3500₺ aldı adı geçen cooking class akademi ne yazık ki sorumluluk almıyor. Lütfen elinizdeki dekont ve mesajlarla savcılığa gidin. Adını lekeledi bir daha bu sektörde adı geçmemeli silinip gitsin ekmek yiyemesin.

Benzer Şikayeti Var

Yalnız değilsiniz bende sizin gibi mağdurum

Selin
Selin

Merhabalar süreç nasıl ilerledi bende şikayet edeceğim aynı şekilde mağdur edildim

Sema
Sema

Merhabalar bir sonuç alabildiniz mi ben de aynı olaydan mağdurum

Benzer Şikayeti Var

Merhaba merak etmeyin araştırmalarım yeni bitti. Siber suçlar, yandol birimi ve savcılığa başvuru yapacağım

Merve

Savcılığa başvurduk mahkeme dosyası açılıyor yarım saatlik bir başvuru eğer elinizde sizinde dekont vs bir yazışma belge varsa en yakın adliyeye başvurun. Benim dışımda iki kişi daha başvuru yaptı

Burak Beyaz Pastry Chef Sözde Şef Karşılıksız Eğitim Ücreti Aldı Ve Geri Ödemiyor

31 Ekim 2023 00:19
Esma sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 17:10