BuharKeyf Orijinal Olmayan Ürün

BuharKeyf Orijinal Olmayan Ürün
30 Kasım 2023 09:24

Buharkeyf sitesi üzerinden iki adet Elf Bar BC5000 Ultra cihazı aldım. Kutusundan çıkardıktan sonra jelatinini açtım ve kullanmaya başladım. Mint aromalı olan modelde bariz şekilde çok fazla şeker tadı geliyordu ve ürünün orijinal olmadığından şüphelendim. Daha sonra kutunun üzerinde bulunan QR kodunu okuttum ve ürünün orijinal olmadığını anladım. Tam olarak anlamak için daha önce arkadaşımın yurt dışında getirdiği BC5000 Ultra cihazıyla kıyasladım ve orijinal olmadığına karar verdim. Bu denli büyük bir sitenin insanların sağlığıyla oynamaya çalışması ve üç-beş kuruş fazla kazanmaya çalışması gülünç bir durum. Siz böyle yaptığınız sürece batmaya mahkum olacaksınız. Ayrıca sitenin destek ekibine yazdım ve asla cevap vermiyorlar. Ürünlerin iadesini sağlayıp, ücret iadesi talep ediyorum.

14 Aralık 2023 23:54 (Şikayetten 14 gün sonra)

İade kodu attık dönüş bekliyoruz Recep bey

19 Ocak 2024 07:26

Hala dönüş bekliyoruz sizden. Buradan dönüş yapabilirsiniz: https://buharkeyf2.net/destek-merkezi

20 Aralık 2023 20:24
Hayati sonuçtan memnun

06 Mart 2024 16:10
"Çoooook Teşekkür ederim 38 gün sonra para iadesi istememe rağmen ürünün yenisini yolladıalr benim yerime böyle ince bir karar vermişler ben ne kadar para iadesi istesem de gerçekten çok ince düşünüyorlar 38 gün"
Buharkeyf İade Konusunda Oyalıyor Ve İlgilenmiyor
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 11:29
Buharkeyf Sahte Ürün Gönderiyor.
Can sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 01:06
BuharKeyf Smok Nord 4 Orijinallik Doğrulaması Yapılamıyor.
BuharKeyf Smok Nord 4 Orijinallik Doğrulaması Yapılamıyor.