Eskişehir British Town Para İadesi Yapılsın

20 Ocak 2024 19:22

02.10.2022 tarihinde Eskişehir British Town Yabancı Dil kursuna kayıt oldum. Kayıt esnasında kursun Ekim ayının 2. Haftasında başlanacağı söylendi. Fakat kurs Aralık ayının 2. Haftasında başladı tamam dedim olabilir. İlk hocamız t. 19 yaşında almanca öğretmeniydi fakat öğretmenliğe ait hiçbir şey bilmiyordu. Sürekli biz öğrencilerle münakaşaya giriyordu A* kursu bu şekilde bitti. A* de yoğunluğundan dolayı t. Hoca yerine y. Hoca geldi oda öğretmenlik belgesi olmayan yaşını yalan söyleyen biriydi. Daha sonra özel derse geçme kararı aldım. Grup dersinde 76 saat özel derste 30 saat yaptı B1+B2+C1+C2 için 30 saat eğitimin yeterli olduğunu söyleyip dilekçe yazdırdılar ve bu sefer de a. Diye bir hocayla eğitim gördüm. Kendisi 19 yaşında benimle aynı üniversitede okuyan biri fakat 24 yaşında mezun bir öğretmen olduğunu söyledi bana onu da geçtim 4 saat ders yaptıktan sonra kendisi aramalarıma mesajlarıma cevap vermedi ve 19.12.2023 tarihinden itibaren ders yapamıyorum. Eğitim koordinatörü ö. Hoca asla arayıp haber verme tenezzülünde bulunmuyor onu da geçtim müdür diye birini bırakmışlar asla yardımcı olmayıp üstüne daha çok beni tahrik ediyor. Öğretmen sıfatıyla getirdikleri kişilerin hiç biri mezun ve öğretmen değil, ki yeterli İngilizce bilgisine sahip bile değiller. Genel merkez deyip duruyorlar asla bir merkezleri ve numaraları bile yok. Atılan maillerin bile hepsi kurumda danışmada oturan kişilerin bilgisayarına düşüyor. Kayıt esnasında çok ilgililer problem olunca yüzümüze bakmıyorlar. Yani biz buna köprüyü geçene kadar diyoruz. Para iademin yapılmasını istememe rağmen hiçbir şekilde para iadesi yapılmayacağı söylendi. Para iademin yapılmasını istiyorum aksi taksirde hakkımı hukuki yollarla arayacağım!

Üçyol British Town Almanca Hoca Ve Kurum Sorunları

10 Temmuz 2023 15:56
Emre sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 13:47
Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Kızılay British Town Para İadesi Geç Veriyor.

14 Temmuz 2024 10:38

British Town Dil Kursu Dil Kursu Açmıyor, Paramızı Da İade Etmiyor

03 Eylül 2024 16:59
Recep sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 21:47