British Town Hizmet Almadığım Takdirde İcra Geliyor

British Town Hizmet Almadığım Takdirde İcra Geliyor
14 Şubat 2024 16:18

Eskişehir'deki şubesine fiyat bilgisi almaya gittim. Tabii ki bunun için haftada dört-beş kez 'gelin' diye arandım. Gittiğimde fiyatları konuştuk, her neyse onayladım. İmza attım ve kapora yatırdım. Ben imza ve kapora işlemini tamamladıktan sonra oradaki temsilci, pazartesi ve çarşamba günleri için anlaştığımız halde, 'Yanlış görmüşüm, pazartesi ve çarşamba müsait değil' dedi. Daha sonra 'Tamam, ben halledeceğim ve size geri dönüş yapacağım' dediler. Ben de onaylayıp çıktım. Daha sonra babamı arayarak ödemelerle ilgili para istemişler ve bir iki hafta boyunca bana değil, babama ulaşmışlar; hatta bir ay sonra babamı WhatsApp grubuna dahil etmişler. Herhangi bir şekilde bana geri dönüş yapmayan İngilizce kursu, nasıl oluyor da babama ulaşıp ondan para istiyor? Ben pazartesi ve çarşamba dışında müsait olmadığımı orada belirtmiştim. Daha sonra katılmamayı tercih ettim. Ancak kurum sürekli 'katılın' diye ısrar etti. Ben ise istemiyorum, başta yaptığım hataya düşmeyeceğim. Bugün bir icra avukatı aradı ve 23.000 TL'nin bir hafta içinde ödenmezse icra işlemi başlatılacağını söyledi. Hiç katılmadığım bir kurs için zaten 1.000 TL ödemiştim. Şimdi ise benden 23.000 TL istiyorlar. Sadece o imzayı attığım için yanımda iki tanık da vardı, Allah'a şükür her şeyi gördüler ve duydular. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

British Town Dil Kursu Dil Kursu Açmıyor, Paramızı Da İade Etmiyor

03 Eylül 2024 16:59