Özge sonuçtan hiç memnun değil

Panora Brandroom Hatalı Ürünün İadesini Kabul Etmiyor

Panora Brandroom Hatalı Ürünün İadesini Kabul Etmiyor
17 Temmuz 2023 13:56

4 Temmuz 2023'de Panora'daki Brandroom mağazasından satın aldığım Atolye no 6 elbisede maalesef bir hata tespit ettim. Ürünü satın aldıktan sonra, elbisenin fermuar kısmında önemli bir defo olduğunu fark ettim.
Mağazaya giderek ürünü iade etmek istediğimi belirttim. Ancak, mağaza çalışanları tarafından iade talebimin kabul edilmeyeceği ve yalnızca çek verilebileceği bilgisi verildi. Ancak, bu durum benim için kabul edilebilir değil. Hatalı ürünün para iadesini talep ediyorum.
En kısa sürede bu durumla ilgilenmenizi ve olumlu bir geri dönüş almayı umuyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakları'na başvurarak bu sorunu çözmek için ileri adımlar atmak zorunda kalacağımı bilmenizi isterim.
Şikayetimi dikkate alacağınızı umar, en kısa sürede olumlu bir yanıt almayı temenni ederim.

Aycan sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 01:22
Kağan sonuçtan çok memnun

Sarar Mağazası Ürün İadesi Ve Müşteri Hizmetlerinde Yaşanan İlgisizlik

Kağan
05 Temmuz 2025 13:48
"Sarar Panora mağaza müdür yardımcısı Serhan Bey'e teşekkür ediyorum. Gerçekçi olmak gerekirse olayım üstünden çok zaman geçince bir sonuç alabileceğimi düşünmemiştim ama Serhan Bey benimle bizzat ilgilenip mağazadan memnun ayrılmamı sağladı. Firmaya ve şubeye dair tek eksi yazılacak şey ise bu kadar uğraşmaya gerek olmamasıydı. Sonuç olarak geç de olsa sorun çözüldü ve Serhan Bey'in benim için ayarladığı indirim ile aldığım ürünlerden memnun şekilde mağazadan ayrılmış oldum. Stresli olan bir deneyim iyi sonlandı. Serhan Bey sayesinde bir daha Sarar'dan alışveriş yapma konusundaki çekincelerim giderildi. Teşekkür ediyorum."
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 17:26
Massimo Dutti Ceket Fermuar Sorunu
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 10:33
Begüm sonuçtan çok memnun