Boycar Rent a Car Bir Daha Asla Boycar Antalya

05 Ağustos 2024 20:28

Biz 23 günlük Antalya Boycar'dan araba kiraladık. Kiralama süresince, hem teker patlaması hem de akü yetmezliği yaşadık ve bunun üzerine geri ödeme şartıyla biz kendimiz sanayide bunları yaptırdık ve ödedik. Aracı geri iade edeceğimiz gün kendilerine hem fiş hem de fatura verdik, geri ödeme için. Bize muhasebecinin geri ödeme yapacağına dair söz verildi ve uçak yolculuğumuzla eve geldik. Aradan 2 hafta geçtikten sonra hiçbir ödeme yapılmadı ve bunun üzerine kendileriyle konuştuk. Arabada bir hasar tespit ettiklerini ve bu hasarın bizim alacağımızdan kesildiğini söylediler. Resmen müşteriye yapılan bir saygısızlıktır. Bu yüzden kendilerine hiçbir şekilde hakkımızı helal etmiyoruz.

Boycar Rent a Car Verilen Sözlerin Tutulmaması

28 Mayıs 2024 02:57

Araç Kiralama Sonrası İki Kez Çekilen Ücret Ve İade Sorunu

03 Haziran 2025 18:56
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Selcuk
10 Ağustos 2024 22:19

03 Haziran 2025 18:40
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Boycar Rent a Car Boycar'da Araç Kiralama Kabusu: Hatalı İşlemler Ve Haksız Talepler

13 Haziran 2024 11:04