Botogen Akü 60 Amp

Ahmet
06 Temmuz 2023 21:15

18/06/23 tarihinde İmes Ümraniye Metro Grosmarket şubesinden 60amp Botogen akü aldım. 23/06/23 tarihinde Büyükçekmece de yeni aldığım kayığıma aküyü taktırdığımda boş olduğunu voltaj vermediğini gördük. Yakındaki bir elektrikçide ölçtürdüm akünün arızalı olduğu tespitini yaptılar. En yakınımdaki Büyükçekmece metro grosmarket şubesine gittim yetkili O** A** adlı personeli çağırdılar. Durumu anlattım. Değişim istedim. Değişim veya iade alamayacağını bir yerden arızalı olduğuna dair rapor getirmemi istedi.''İade alıp çöpe atacağım neden iade alayım'' gibi bir yaklaşımda bulundu. Kendisine ait olmayan bir markaya sıradan bir elektrikçi neden rapor düzenlesin servisi yok mu bu akünün dediğimde. Aküyü imza karşılığında alıp fabrikaya göndereceğini söyledi ve aldı. 06/07 /23 tarihinde aküyü aldığım İmes şubesinde gittiğimde A** bey adlı bir yetkili ile görüştüm. Önce akünün nerede olduğunu bulabilmek için 10'a yakın telefon görüşmesi yaptılar fakat firma yetkilisi akünün kendisine gelmediğini belirtti. Tekrar Büyükçekmece şubeyi aradıklarında akünün hala ellerinde olduğunu henüz fabrikaya gitmediğini söylediler Tabii 1 saate yakın bir bekleme ve telefon trafiğinden sonrasında telefonuma metro marketten ''ürününüzün tamir süreci başlamıştır '' mesajı geldi. Ülkemizde faaliyete başladığı günden itibaren müşterisi olduğum ve sorun çıkarsa hızlı bir şekilde çözeceğime inandığım için piyasa fiyatının biraz üzerinde aldığım '' çalışmayan ayıplı ürünle'' bana sürekli sorun çıkartmaya başladılar. Talebim ürün bedelinin kartıma iadesidir.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Balata Uzmanı Yanıltıcı Fiyat ve Kalitesiz Ürün Deneyimi

27 Şubat 2025 13:15
Balata Uzmanı Yanıltıcı Fiyat ve Kalitesiz Ürün Deneyimi
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Arı Akü İzmit Şubesinden Aldığım Varta Aküde Yaşadığım Sorun Ve İade Sürecindeki Memnuniyetsizlik

Selçuk
24 Nisan 2025 16:38
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Akü Arızalandı, Garanti Kapsamında Değişim Yapılmadı

Zekeriya
20 Mayıs 2025 01:22

Aliş Bebe Mağduriyet Garanti İle Anlaşmazlık

06 Ağustos 2024 00:20
Bora sonuçtan çok memnun

Ayhan Akü - Bağcılar - Mahmutbey

16 Kasım 2023 14:44
"İlgili arkadaşla telefonda görüşülüp sorun çözüldü ve iade işlemini gerçekleştirdiler. Çözüm odaklı ve iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı da teşekkür ederim kendilerine."