Selda sonuçtan memnun değil

Bosch Ütünün Pişmanlığı

Bosch Ütünün Pişmanlığı
04 Ağustos 2024 13:18

Bosch tamamen pişmanlıktır. Ütüsünü 4 senedir kullanıyorum fakat bir ütü nasıl olur da buhar vermez ve bu kadar su akıtır? Ha benim hatamdır deyip yıllarca zar zor ütü yapıp beni ütüden bezdirdi. Ne yaptıysam şu ütüyü çözemedim ve kullanmakta aşırı zorluk çıkarıyor. Bir ütü yapmak nasıl 3 saat 4 saatinizi alabilir? Bosch sensorsteam ile mümkün.

05 Ağustos 2024 11:14 (Şikayetten 21 saat sonra)

08 Ağustos 2024 15:41

Maalesef ki ürün aldığımdan beri aynı problemi vardı. Kendimde suç bulup vermedim şikayet etmedim meğer ürün hatalıymış 4 sene sonunda çözdüler. Değiştirmek için 1200 ₺ istendi yenileme yapacağıma sıfır ütü alırım o paraya. Bir dahada asla Bosch ürün tercih etmeyeceğim. Saç kurutmasını ve buzdolabınıda 2 sene önce şikayet etmiştim hatalı olduklarını kabul etmişlerdi. Sırf garantisi bitti diye ben hatalı görünüyorum ütüde. Pes!

Minel
20 Temmuz 2023 15:19
Bosch Serie 4 Kazanlı Ütü
Bosch Serie 4 Kazanlı Ütü
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
15 Eylül 2024 14:06