Bilal sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2024 21:10
Bilal'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüm sağlandı. Teşekkürler...”

Bosch TR20 rf Kablosuz Termostat aldım daha 3 ay olmadı kırıldı. Servis te yedek parça yok garanti yok, yeniden ürün alacaksınız denildi. Böyle saçmalık olabilir mi. Her kırılmada yenisini almak nedir. Utanç verici. Pişman oldum. Aldığıma alacağıma Bosch markasını.

24 Aralık 2024 07:53 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

24 Aralık 2024 09:20

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun’un 58/ı md. Uyarınca; üretici veya ithalatçılar, ürettikleri veya ithal ettikleri mallar için Bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü süresince, satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini sağlamak zorundadırlar...

26 Aralık 2024 11:51

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

26 Aralık 2024 17:07

Çözüm sağlandı. Teşekkürler...

Adem
Adem

Merhaba bende de aynı problem oldu nasıl çözdünüz acaba? Bana yenisiyle değişmeli dendi.

Asuman

. Bosch TR20 rf Kablosuz Termostat aldım daha 3ay olmadı kırıldı. Servis te yedek parça yok garanti yok, yeniden ürün alacaksınız denildi. Böyle saçmalık olabilir mi. Her kırılmada yenisini almak nedir. Utanç verici. Pişman oldum. Aldığıma alacağıma Bosch markasını. Aynı sorunu bizde yaşadık 5 ay önce aldığımız Bosch termostat duvarda asılıydı düğme yere düşmüş tekrar yerine takılmıyor dönmüyor 2 yıl garantisi olan ürüne dünya para ver düğmesi çalışmasın garanti kapsamasın Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

30 Ocak 2025 23:26
Bosch TR20 Termostatın Kronik Sorunları Ve Yetkili Servis Mağduriyeti