Bosch Kombi Sıcaklık Ayar Sorunu: Kullanıcıları Zorluyor

Bosch Kombi Sıcaklık Ayar Sorunu: Kullanıcıları Zorluyor
12 Kasım 2024 04:361.675

Bosch marka kombimiz 42 derecenin altında çalışmıyor. Bu nasıl bir saçma durum ya. Hava serin az açalım,38 de diyoruz açılmıyor. 42 de açıyor,. Terliyoruz. Camları açmak zorunda kalıyoruz. Bir çözüm bulduysanız lütfen bizi de aydınlatın. Saçma bir durumdayız.

Aynı sorun bende de var kiracıyım ve ilk defa bu kombiyi kullanıyorum. 1 derecede yaktığımda ev çok sıcak oluyor 1 in altına indirdiğimde de kombi kapanıyor. Petekler soğuyor. 1 in altında kombiyi çalıştıramaz mıyız? Ayrıca 1 de yanarken sürekli kombi ateşleme modunda çalışıyor. Bu durum normal midir?

12 Kasım 2024 08:03 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

20 Kasım 2024 14:36

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

8 Ekim 2025 22:48

Merhaba, herhangi bir marka alabilirsiniz. Ben kullanımı kolay olsun diye kablosuz aldım 6 sene kullandım termostat arızalandı yenisi aldım ekte fotoğrafını koydum sorunsuz kullanıyorum. Programlısını aldım ayarlaması biraz karışık siz manuel çevirme düğmeli alıp kolayca kullana bilirsiniz. Ben kendim bağladım biraz eli tornavida tutan bir kişi bağlayabilir. Bilginize

25 Aralık 2024 14:09

Merhaba, Aynı kombi bende de var 10 yıl önce aldığım evde vardı aynı sorunu yaşadım kombi 2-3 dakika durup çalışıyordu ve ev çok sıcak oluyordu sorun tesisat suyunun soğumasından oluyor servis çözüm bulamadı ben oda termostatı aldım oda ısısını 23c ye ayarladım ve sorun çözüldü, fatura 3te1 oranında düştü. Bilginize

Bosch Marka Kombinin Ayarını Düşürememek

11 Ağustos 2023 17:393.118

Bosch marka kombim sıcaklığı 40 dereceden aşağı düşmüyor ve fatura çok geliyor. Bu sıcak aylarda bu nasıl iş anlamıyorum...

1 Yorum

Tümünü Gör
Çanakkale Bosch Servisi Klimayı Yanlış Yere Taktı

Çanakkale BoschServisi Klimayı Yanlış Yere Taktı

Kadriye
Bosch Kombi Eksik Montaj Ve 2 Ayır Bekletilme!

Bosch Kombi EksikMontaj Ve 2 Ayır Bekletilme!

Emir
Bosch Termoteknoloji Bozuk Ürün!

BoschTermoteknoloji Bozuk Ürün!

Bosch Kombi Ateşleme Yapmıyor!

Bosch KombiAteşleme Yapmıyor!

Emine