Hasan sonuçtan çok memnun

Bosch Kombi Hayal Kırıklığı: 1 Aydır Çözüm Bekliyoruz

21 Aralık 2024 12:35

Bosch 1200 Condens kombi taktırdım. Yaz ayında takıldığı için çalıştırmadık. 1 ay önce çalıştırdığımda kombi ateşleme yapıyor 5 saniye sonra duruyor, ve geri çalışmıyor. 20 gün önce servis geldi. Uğraştılar fakat yapamadılar. 15 gün önce söküp götürdüler 20 Aralık tarihinde yaptık diyerek geri takıldı fakat kombi yine çalışmıyor. Sıfır aldığım kombiyi 1 aydan uzun süredir kullanamıyorum. Pişman oldum. Keşke Bosch kombi almasaydım. Markasına güvendim fakat hikaye çıktı. Değişim talep ettim gelip tekrar bakacaklar. 1 aydır mağduriyetimiz giderilmedi,

21 Aralık 2024 12:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

21 Aralık 2024 13:01

Kombi çalışmadığına dair video.

23 Aralık 2024 00:07

Kombi ateşleme yapıyor 5 saniye sonra duruyor ve bir daha çalışmıyor.

26 Aralık 2024 10:57

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Ayşenur
Ayşenur

Merhaba sorununuz çözüldü mü bizimkinde de aynı problem var şu an gelip gidip sorunu bulamıyorlar

Hasan

Evet sorun çözüldü. Bosch ailesine teşekkürler. Tesisatın içinden küçük bir boncuk çıktı. Şu an hiçbir sıkıntı yok.

07 Ocak 2025 09:31
Bosch Kombi Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti