Murat sonuçtan çok memnun

Bosch Kombi Servis Sorunu

Bosch Kombi Servis Sorunu
28 Aralık 2024 13:52
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet kaydımın ilk gününden şu ana kadar destek olan müşteri temsilcisi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bu kadar ilgili ve çözüm odaklı oldukları için. Ayrıca montajı yapan firma tarafından da defalarca arandım ve teknik ekiple görüştüm sorunumu en kısa süre içinde çözdüler. Bosch müşteri temsilcisi arkadaşa ve firmaya teşekkür ederim.”

Merhabalar, öncelikle Bosch kombi alan kişilere seslenmek istiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce takıldı ve 3 gün sonra hata verdiği için kullanamıyoruz. Defalarca yetkili bayi ve satıcıyla görüşmemize rağmen gelip sorunla kimse ilgilenmedi.

28 Aralık 2024 14:01 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Murat
Murat
07 Ocak 2025 15:18

08 Ocak 2025 12:32

Merhaba, Süreciniz takip edilmektedir. En kısa süre içinde tekrar dönüş yapılacaktır. Farklı bir talebinizin olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Sevgi sonucu yetersiz buldu

Bosch Kombi Arızası: Sürekli Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

18 Şubat 2025 20:15
Ferit sonucu yetersiz buldu

Bosch Kombi Düğmesi Kırıldı Ve Servis Yanıt Vermiyor

08 Şubat 2025 11:33
Bosch Kombi Düğmesi Kırıldı Ve Servis Yanıt Vermiyor

18 Ocak 2024 09:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 18:27

27 Kasım 2023 12:57