İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi İle Sürekli Sorunlar Yaşıyorum

18 Kasım 2024 20:29

Bosch kombi aldım, daha 1 yıl oldu. Sorunlar yaşamaya başladık, servis arıza kaydı için defalarca aramama rağmen bir dönüş olmadı. Şu an resmen hayal kırıklığı yaşıyorum. Bir dünya markası olan Bosch kombi aldığıma pişman oldum. Tüketici Mahkemesi'ne götüreceğim şikayetimi. Şikayetim; kombi yaz aylarında akıllı termostatın derecesini düşürdüğümüz halde çalışıyordu, servis geldi ve ana kart değişikliği yaptı. Şimdi ise sürekli bar yükselmesi, sürekli ekran arızası veriyor, tam bir kaos...

19 Kasım 2024 08:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

08 Aralık 2024 11:44

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Nuray

Merhaba aynı combi sahibim aynı şikayet var çözüme ulasabldnzmi?

İbrahim

Merhaba, sorun çözüldü gibi. Yoğuşma tankı, emniyet ventili ve ana kart değişimi oldu ve 3 gündür sıkıntı yok. İnşallah bundan sonra da olmaz olursa değişim talep edeceğim. İyi günler.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
22 Mart 20:51
Bosch Kombi Termostatı Bozuldu, Garanti Kapsamı Sorunlu

Chn
26 Aralık 2023 20:58
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
29 Kasım 2023 16:48