Hamit sonuçtan çok memnun

Bosch Kombi Arızası Ve Servisin Umursamaz Davranması...

19 Mart 2024 18:14
Hamit'in Teşekkür Mesajı
“Bosch müşteri hizmetleri departmanında benim ile iletişime geçen hanımefendiye çok teşekkür ederim yedek parçamızın kargolanmasında hızlıca elimize ulaşmasına yardımcı oldu emeğine yüreğine sağlık tekrar aramasını isterim. Teşekkürler. Bosch kaliteli insanlarla çalışırsan kaliteli dönüşler alırsın”
19 Mart 2024 17:16

Bosck Condens 1200 w serisi kombi satın aldım istediğim ısı da yakmaya kombi müsaade etmiyor. 2. Hata ise sürekli 2 adet yuvarlak işaret çıkıyor 3. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise servis kaydı oluşturuyor oluşan kayıt sonrası servis arıyor arıza yoksa 570 lira ücret alırım arıza varsa almayız diyor garantili bir ürün henüz 1 aylık nasıl sürekli basınç arızası verir

19 Mart 2024 17:45

Ben böyle bir marka ve yetkili bir servis görmedim helal yani

19 Mart 2024 17:49

Bu yüzyılda böyle bir marka böyle bir teknoloji saçma hem de çok

19 Mart 2024 18:26 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

23 Mart 2024 12:36

25 Mart 2024 13:27

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Sermet
Sermet

Sorun neyden kaynaklıymış bizde de aynı sorun var

Selçuk
Selçuk

Bende de çok yüksek gürültü var çözebilen oldu mu

Volkan
Volkan

Evet çok haklısınız bende 1200w aldım su motoru gibi aşırı sesli çalışıyor

Ahmet
Ahmet

Merhaba. Gurultu problemini çözebildiniz mi?

Kombinin Arızalı Çalışması Ve Servis Oyalaması

18 Ocak 20:04