Bosch Car Samsun Sınıfta Kaldı.

12 Şubat 2024 20:23

Bosch car Samsun servisi Ön Otomotivde amacımıza bakım yaptırdık. Esnaflıkta sınıfta kaldılar. Daha önünden dahi geçmem. 2020 model Passat aracın 120 000 km de triger değişimi ve yağ değişimini yaptırdık. Araca km bilgisi için bir zahmet kart bile bırakmamışlar. Servisten aracı teslim aldım. Henüz servisten çıkmadan 5 dakika gibi sürede servisi kapatarak çıkmışlar. Defalarca aramama ve mesaj göndermeme rağmen cevap verilmedi. Kurumsalmış daha servisin içindeyken bile servise ulaşılamıyor ve dik dik konuşuluyor.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Tam Bir Fiyasko

05 Nisan 2024 21:28
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Oluşan Hararet Sorunu Ve Yüksek Masrafın Servis Tarafından Karşılanmaması

22 Ekim 2025 23:45
Oğuzcan sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 13:01
"Müşteri danışmanı Esra hanım bana ulaştı ve yapılan işlem için üzgün olduklarını aktardılar ve bir sonraki bakımı hediye ettiler kendilerine çok teşekkür ediyorum konuyu takip ettikleri için ve yardımcı oldukları için."
Bosch Car Service ‎Regard Otomotiv Sefaköy Pişmanlığı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 10:24
Zekiye sonuçtan çok memnun

10 Haziran 2025 08:12
"Firmaya be müşteri temsilcisi A**** hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."
Bosch Car Service Sorun Yaşama