İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyatlandırma Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

11 Ekim 2024 09:25

31.08.2024 tarihinde Borusan Otomotiv Avcılar şubesinden m Performance Direksiyon simidi için 47bin ₺ fiyat teklifi aldım ve tarafıma proforma fatura verildi. Bu proforma fatura üzerinden işlem yapmak için bankadan kredi kullandım. 05.10.2024 tarihinde aracımı bakıma götürdüğüm Borusan Oto Samandıra şubesinde, ürünü Avcılar şubesinden satın almak istediğimi ve stok durumu, teslimat süresi hakkında genel bilgi almak istediğimi belirttim. Sorguladığımda Prime üyelik indiriminin bu üründe geçerli olmadığı söylendi. Güncel fiyatı 60bin ₺ civarlarında imiş.

Önemle belirtmek isterim ki, ben herhangi bir şekilde Prime indirimi talep etmedim. Avcılar şubesi tarafından verilen fiyat, hatalı bir şekilde Prime indirimi uygulanarak verilmiştir. Bu durumda, ben doğru fiyatla işlem yapmak için hazırlıklarımı tamamlamışken, yapılan hata sebebiyle mağduriyet yaşamaktayım.

11 Ekim 2024 10:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

Bahadır
27 Aralık 2023 15:30

15 Aralık 2023 13:03
Demet sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 12:52

Borusan Oto Avcılar Servisinde Yetersiz Hizmet Ve Sorunlu Bakım Deneyimi