Borsa İstanbul Artık Bir Çare Bulunmalı

27 Kasım 2023 18:31

İlk öncelikle, ben bir öğrenciyim ve Borsa İstanbul Ortaokulu'nda eğitim görüyorum. Küçük hatalarımda bile çok fazla hakarete ve üstüme yürünmeye maruz kalıyorum. Gerçekten artık birilerinin 'dur' demesi gerekiyor. Kız öğrenci olmam sebebiyle bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Okul kıyafetim kirlendiğinde yanımda yedek getiriyorum. Okul bahçesine girerken müdür tarafından uyarıldım, 'tamam' dedim fakat ilk ders olduğu için kıyafetimi değiştiremedim. İkinci derste müdür beni yanına çağırdı, nöbetçi öğrenciye kapıyı kapatmasını söyledi ve içeride bana bağırıp tehditler savurdu. Bu olay bir, iki, üç ya da dört defa değil; daha fazla kez yaşandı. Bir keresinde evde olmadığım için serbest kıyafetle okula geç kaldım. Okula vardığımda müdür ve müdür yardımcısı yine üzerime doğru yürüyüp tehditler ve hakaretler savurdu. Sinir problemim olduğu için her söylenen kelimeye sinirlenip titremeye başlıyorum. Artık okumaya olan hevesim kalmadı ve okula gelmek istemiyorum. Bu davranışlar yüzünden psikolojim bozuldu. Böyle insanlara ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Her gün tehdit edilmekten, hakaret işitmekten ve üstüme yürünmesinden bıktım. Eğer sizden bir yardım gelmezse durum değişecektir. Müdür A*** K*****, Müdür Yardımcısı Ö*** A**** hakkında şikayetçiyim ve dilekçem budur.

Edebiyat Öğretmeninin Uygunsuz Davranışları Endişe Yaratıyor

10 Haziran 2025 17:09
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Öğrencileri Küçük Düşüren Müzik Öğretmeni Hakkında Şikayet Ve İnceleme Talebi

18 Eylül 2025 14:08
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Borsa İstanbul (BIST) Okulda Güvenlik Endişesi Ve Öğrenci Tehdidi

31 Mart 2024 23:06